piese de schimb

By | 2012-01-18

Urăsc să mi se strice aparatura din casă!
De când am auzit de legea atracţiei universale, mi-e frică şi să visez, ca nu care cumva să nu atrag chestii negative, mi-e frică şi să mai gândesc, ştii cum?!

Mi-am tras iniţial o radieră în minte cu care, cum gândesc prost, cum şterg repede şi cu minuţiozitate. La momentul ăsta sunt posesorul unui mop mental de dimensiunea celor de spălat prin mall-uri.

Şi cum stau eu aşa… pozitiv, cu o privire tâmpă şi senină, hop dezastrul! Se strică ceva. Pur şi simplu.


Urăsc să mi se strice aparatura din casă!
Mai ales pentru că piesele de schimb costă cât aparatul în sine.
Îmi place societatea asta de consum la electronice de mă ia cu leşin, pentru că orice are o perioadă limitată de funcţionare, şi orice este destul de des updatat astfel că piese de schimb pentru chestii mai vechi nu mai găseşti.

Şi pe unde cauţi, au ăştia nişte scoruri, de parcă până acum au fost depozitate în seifurile trezoreriei de stat! În plus, dispar reparacioşii de astfel de obiecte, drept care de multe ori preferi să cumperi alt aparat, nou, performant, cu perioadă limitată de funţionare. 🙁

0 thoughts on “piese de schimb

  1. sorina

    De ce rasucesti cutitul in rana? Mie tocmai mi s-a stricat monitorul. Cand l-am luat eu era ultimul racnet, am dat un salariu pe el (stiu, am probleme la mansarda). Acum ma gandesc serios daca nu e mai bine sa iau unul nou decat sal repar pe asta. Dar ala nou n-o sa mai fie ultimul racnet, asta e clar…

    Reply
  2. mixy Post author

    lasă, mă, că și eu tot la d-alea noi care să nu fie ultimul răgnet mă gândesc….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.