ora de vară dimineața

By | 2012-03-28

Ora de vară ne influențează sănătatea. Negativ, firește, că altfel n-o aduceam în discuție. Cel mai des provoacă tulburări de somn.

Eu m-am trezit singură din somn. Pe geam îmi zâmbea lumina dimineții.
Dimineață ?!
Mă uit la telefoane. Unul arată 7:30, altul 8:30. Amândouă arată ziua de duminică, de-aia nu suna nici o alarmă. Oricum nu le auzeam ! Ce le-oi fi făcut ?!
Până la urmă cât e ceasul? Mă uit la ceasul digital de pe noptieră. Ăla bipăie 1:25. A fost curentul oprit. Transpir instantaneu. Inima bubuie. Shit !

Mă ridic rapid din pat și fug la ceasul mecanic de pe hol care e sfânt, nu trăiește după nici un fus orar, curent sau setări eronate. Viteza ridicării și alergăturii mă amețește și-mi înegrește imaginea. Revine după câteva secunde. OK. Acum văd ceasul. Aha, l-am văzut. Plec spre baie. Dar stai așa… ce-am văzut? Am văzut de văzut, dar nu mai țin minte ce-am văzut! Mă întorc la ceas. 7:31. Phuu ! …. Hai că n-am întârziat mult! Doamne, poți să mori de inimă la orele dimineții !

Ajung la muncă unde serverul și netul n-au rezistat schimbării. Și-au dat mâna și au sărit în gol. Odihnească-se în pace !

Bună dimineața și vouă…

0 thoughts on “ora de vară dimineața

  1. sorina

    Stai asa ca n-am inteles: te-ai dus duminica la munca?????

    Reply
    1. mixy Post author

      nu mă, le-am setat aiurea 😀
      Şi-a ieşit ce-a ieşit !

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.