reparație televizor vechi

By | 2012-04-09

Să ne înțelegem… nu toată lumea și-a cumpărat plasmă și LCD-uri în ultimii 5 ani, din motive materiale sau pentru că pur și simplu n-are sens să cumperi un lucru nou, atâta timp cât cel vechi o mai duce.

Peste toate astea, nu prea înteleg rostul plasmelor într-un apartament, ținând cont de faptul că ele sunt destul de voluminoase, iar într-o cutie de chibrituri ca asta în care stau, ar trebui să sparg peretele dinspre uscătorie și să montez plasma acolo ca să fie văzută eficient.

Și când se strică un televizor de-ăla vechi, haidamac de TV cu tub în spate cum ați pomenit pe la părinții sau bunicii voștri 😛 , caut meseriaș, că nu aranjează în acest moment o achiziție de lucruri noi.

Întreb în stânga, întreb în dreapta cine știe meseriaș. Lulu ! Nu știe nimeni, “dar ce…, tu mai ai televizor vechi ?” Eh, mă scuzați, încă e la stadiul de proiect traba cu renovat, remobilat și reaparatat toată casa !

Firește, următoarea soluție pe listă e search google. Și găsesc la căutare reparații televizoare vechi bucuresti câteva sit-uri și dau și eu pe reparatii-tv.com. Îhâm. Pare OK. Și sun și vine omul a doua zi, când o gasește pe mama acasă.

Repară el pe-acolo și pleacă. O sun pe mama.
– Rezolvat?
– Faaată, ce meseriaș mi-ai trimis pe cap ? Ăsta-i antichrist !
– De ce ?
– Păi nici una nici două a început sa-L înjure pe Dumnezeu, că cică numai El e de vină ca ne-a lăsat pe pământ să ne chinuim ca niste gloabe….
– Ei, lasă… O fi avut omul probleme…
– Așa l-am întrebat și eu, zic “măi nene, ai ceva probleme, ai pațit ceva?” Că n-are nici o problemă, dar e supărat rău pe Dumnezeu că ne-a lasat pe pământ să ne chinuie… M-a enervat de nici nu știam dacă să-l dau afară sau nu. Zic: “credeți că se mai poate face ceva la televizor?” “Păi”… zice, “nu știu, dacă dvs. credeți că nu se mai poate face nimic, eu plec!” Fată, am vazut tot soiul de nebuni printre meseriași în general, dar așa parcă n-a fost nici unul.
– Și l-a facut?
– L-a facut, dă-l incolo, dar m-a scos din pepeni.
– Bine că l-a făcut, acum lasă-l, ce te mai intereseaza?
– Pai bine, măh, intri la om în casă și începi să te răcorești cu blasfemii d-astea?!

De râsu-plânsu, dar nenea televizoristu’ m-a scăpat de vânat promoții de plasme.
Și… ca idée: n-am putut să sufăr niciodată meseriași, doctori… în general oameni care prestează servicii și lucrează ca muții fără să-ți răspundă la întrebări sau îți răspund în doi peri, ironic sau …. ca nenea de mai sus.
O prestare de servicii e tot vânzare. Dar de servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.