ce vicii nu sunt vicii ?

By | 2012-05-17

Că mie îmi place să am vicii și nu știu care din vicii nu e în categoria viciilor taxabile.

De exemplu plătesc taxe la cafele și țigări așa că le-am redus 25 % ca să acopăr din taxa de viciu, că n-am reușit să mă las. Asta se vede mai ales când mă nervozez, mă ia cu tremurat de nervi pentru că nici nu mă pot abține, dar nici nu pot să depășesc limita de țigări.
Dacă-mi scade tensiunea, iau sare cu lingurița, ca să nu mai pun de-o cafea vicioasă.

În curând o să plătesc la fast-food și la bere, va să zică o să mă las parțial de mâncat (că pe mine mâncarea sănătoasă mă leșină ), rezultă că o să-mi trag pense la nădragi și o să-mi țintuiesc interlocutorii cu o privire sălbatică de om flămând.
Rezultă și că începând cu această taxă n-o să mă mai întânesc cu nimeni (să n-aud vociferări !) și n-o să mai particip la sărbători, pentru că mie nu-mi place să sărbătoresc cu ceai verde sănătos .

😛

Deci ?
Găsim vreo listă pe undeva ?

0 thoughts on “ce vicii nu sunt vicii ?

 1. sany

  dupa parerea mea, daca schimbi cafeaua cu sarea atunci o sa ai un nou viciu… dar mai ieftin… si mult mai nesatisfacator daca nu il administrezi impreuna cu o shaorma… ;))

  Reply
 2. sorina

  Tu numai la shaorma te intalnesti cu lumea? De teatru sau film n-ai auzit? Pe astea inca nu le-au incadrat la “vicii taxabile”…

  Reply
  1. mixy Post author

   Mă, ăștia nu au definiție pentru fast-food, așa că s-ar putea să scumpească și merdeneaua și gogoașa, toate junk-urile bune ale străzii.

   Și poți să te duci tu la film cu burta goală ?! Ce asculți ? Filmul sau garagața mațelor ?!

   Reply
  2. sany

   sorina, daca ajungi sa te duci la teatru sau film in mod obsesiv, netinand cont de bugetul pe care il ai la dispozitie si pentru alte nazbatii, atunci eu cred ca se incadreaza lejer la viciu 😛

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.