ore de tratament

By | 2012-09-04

Cea mai întâlnită formulă de medicaţie cu antibiotic este de hăpăit bulinele la 8 ore distanţă.

Fata mea e în vacanţă şi dacă tot s-a pricopsit cu tratamentul ăsta i-am spus:
– Îţi las plăcerea să-şi alegi orele la care să iei tratamentul, dar să fie 8 ore distanţă între ele.

Rămâne cu mutriţa concentrată, semn că mintea ei calculează posibilităţile. Într-un final se hotărăşte şi-mi spune zâmbind:
– 12 p.m. – 20 p.m. – şi 4 a.m.
Rămân aşa:
– ?!?!
Ea se repliază:
– E prea de tot 4 dimineaţa, nu ? Hai, fie: 10 a.m. – 18 p.m. – şi 2 noaptea. Şi pe-asta n-o negociez, că mai devreme de 10 dimineaţa nu mă trezesc. E bine, da ?

#-o

0 thoughts on “ore de tratament

   1. sany

    vaaai…. daca as mai avea varsta ei as insista pentru un antibiotic la 12 ore! sa dorm! mult! 😀

    Reply
 1. Rolling Ideas

  Cui a facut tratamentul asta sa i se taie capul! Pt ca nu s-a gandit la tine, Mixy, si la toata ceata de mame sanatoase, dar obligate a se trezi la aceleasi ore cu vinovatii

  Reply
  1. mixy Post author

   haha ! s-o crezi tu că mai stau cu ochii pe ea ! Ce-am stabilit, stabilit rămâne, eu doar calculez din când în când dacă au rămas pastile pe folie, atât cât ar trebui .
   E bine când se face vinovatul mare 😉

   Reply
 2. Roxana

  :)) Cam aşa prefer şi eu să iau tratamentul pentru că nici mie nu-mi place să mă trezesc devreme şi tot nu mă culc mai devreme de 2. Sănătate multă fiicei tale! Să îi folosească tratamentul.

  Reply
 3. Roxana

  Ai dreptate 🙂 În plus e vacanţă. Dacă nu doarme acum dimineţile, atunci când? Iar somnul face bine la frumuseţe şi la sănătate, iar Planchet (Cei trei muschetari) mai trăgea câte un pui de somn şi in loc de masă (asta este o idee şi pentru mine, dar ca să slăbesc ar trebui să mă bage într-o stază de somn de 24 de ore :)) )

  Reply
 4. vienela

  Aceeasi alegere face si baiatul meu intotdeauna. Prefera sa adoarma mai tarziu sau sa se trezeasca un minut noaptea, decat sa se dea jos din pat prea devreme. La el dimineata inseamna la 12, acum, ca mai are putina vacanta. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.