bucuraţi-vă, Anul Dragonului se termină în 5 luni !

By | 2012-10-02

Am citit şi eu un zodiac chinezesc sau ceva de genu’ şi am aflat că până prin februarie 2013 suntem în anul Dragonului de Apă, ăla cu conflicte, mişcări violente şi shimbări importante, cu acţiuni şi proiecte noi care se termină spectaculos de bine sau cu eşecuri răsunătoare.

P-ormă cică şi oamenii se mărită, se dezmărită, se pupă şi se despart într-un ritm alert, halucinant, se pune de copii şi se nasc tot aşa, la viteză, şi toate astea pe bani de criză, adică pe toţi banii pe care-i au sau nu-i au oamenii.

Lumea trăieşte anul ăsta atât de repede, încât gravitaţia face bungee-jumping 12 ore pe zi şi ceasurile biologice sunt date peste cap şi se pun „memento”-uri pentru aducerea aminte a orei mesei sau se notează în calendar ultimul scaun, spre evitarea constipaţiei.

Am citit ceva şi despre climă, dar asta oricum e haotică şi ne dă cu curul de pământ indiferent de interiorul animalului din zodiac în care ne aflăm, deci nu cred că e relevant, nu ştiu de ce au mai trecut-o acolo.

Cică e un an al curajului, pentru cine are curaj să-l treacă. Vă recomand să evitaţi persoanele negative din preajma voastră, astea consumă cele mai multe resurse de energie şi cred că ele completează de fapt zodiacele astea.

:))

0 thoughts on “bucuraţi-vă, Anul Dragonului se termină în 5 luni !

 1. sorina

  pai si ce sa fac, sa ma izolez??? vorba maimutei din banc: eu ce sa fac, sa ma rup in doua?

  Reply
  1. mixy Post author

   aia avea de ales între deştepţi şi frumoşi, pesoanele negative sunt în ambele tabere 😉

   Reply
 2. Roxana

  Mie zodiacul chinezesc mi-a prezis că începe să-mi meargă mai bine anul ăsta…. Iar la anul, când este anul Şarpelui (anul meu de zodie) o să-mi meargă şi mai bine :)) Dacă anul ăsta, când mi-a mers mai bine am fost tot concediu de odihnă în medical, la anul voi sta probabil numai jumate :))

  Reply
 3. Hapi

  Am citit un paragraf gresit, fatidic acolo la “am citit ceva si despre cliSma” . Deja m-am speriat, eu fiind maimuta in zodiacul chinezesc
  Da nu scrie daca se pun mai multi bani la botezuri? Macar sa infiem unul 😀

  Reply
   1. Hapi

    Da
    De cand am citit pe miresici.ro ca in Ro ti se face obligatoriu clisma inainte de nastere s-a sucit ceva in mine
    Uterul cred ca 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.