ce stil de toamnă ţi se potriveşte ?

By | 2012-10-05

Până şi în faţa standurilor de haine încep să fac mixuri care trebuie musai să se potrivească stilului meu şi să fie lejere şi practice. Sunt o fire agitată, merg în viteză şi adun tot după mine. Este motivul pentru care n-am purtat fuste ani la rând, dar de când cu încălzirea globalăăăă… n-am încotro nene, şi mai port şi fuste ! (doar vara)

Spre bucuria mea, a venit toamna ! O toamnă atât de caldă şi de blândă, încât cotrobăind prin catalogul colecţiei de haine de toamnă lansată de Real, am fost de-a dreptul încântată să găsesc în sfârşit haine colorate în ton cu bunul meu gust, fără trăsnăile, sclipiciurile şi stridenţele de vară:

Staţi aşa, că am găsit ceva şi pentru zilele răcoroase, aş leşina de frig în mânecă scurtă:

Sinceră să fiu, poncho-ul ăla l-aş ţine aşa, la purtător, merge aruncat pe tine în mai multe combinaţii de haine.

Nu v-am spus toate astea ca să ştiţi ce cadou să-mi faceţi, deşi…

… ci pentru că am auzit de atâtea ori că nu haina îl face pe om, dar foarte rar am auzit că haina defineşte omul !

De exemplu, voi v-aţi dat seama că sunt un om din cale afară de serios văzând hainele astea – cam aşa ceva port şi acum, mai puţin poncho-ul ăla la care mi-a rămas inima – , acum rămâne de văzut ce impresie îmi fac eu despre voi.

Vă invit să răsfoiţi catalogul, produsele real prezentate în catalog sunt din marca proprie Designers, apoi să-mi spuneţi cu ce v-aţi îmbrăca.
Curaj, promit să-mi fac impresii blânde.
🙂

Articolul face parte din etapa a II a a concursului SuperBlog 2012

0 thoughts on “ce stil de toamnă ţi se potriveşte ?

  1. Rolling Ideas

    Vai, cât mi-am dorit şi eu un poncho. Până la urma mi-am luat unul cu gaurele si franjuri şi l-am purtat una-intruna, de vreo 2 ori. #-o

    Reply
  2. vienela

    Daca descopeream mai demult acest poncho, nu te puneam EU sa mi-l faci cadou? Acum, ca a trecut ziua mea, ce pot sa mai spun? Poate de halloween? Sau macar de Craciun?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.