week-end-ul e pentru oameni

By | 2012-10-07

Un blogger care se respectă ( nu vorbesc de mine ) de obicei postează în week-end poze distractive, bancuri, video haioase , banalităţi de voie bună. Sper să nu-mi iau şuturi de la nici un blogger când spun asta, dar eu aş prefera ca în week-end să nu aveţi timp de mixy.ro, adică nerespectabila subsemnată.

Aş prefera să ştiu:
– că aţi plecat să vă vizitaţi familia, prietenii. Că scoateţi copiii, nepoţii la aer. Că gătiţi pentru familie.
– că-i scoateţi la aer pe toţi nesuferiţii ăia de prieteni care n-au timp să vă mai bage-n seamă şi vă plimbaţi pe la uşile lor să-i vedeţi, chiar dacă ei vă turtesc nasul când vă închid uşa în el, pentru că au treabă cu familiile lor.

– că aţi plecat la o expoziţie, într-un muzeu sau o grădină botanică sau aţi plecat la un suc sau să beţi trei beri singuri sau cu cineva.
– că vă mişcaţi fundul din faţa televizorului – nu trebuie să fiţi la curent cu toate mondenităţile – ce nu ştiţi nu vă omoară.

– Că sunteţi singuri şi faceţi curat în casă – adică tot ce n-aţi făcut toată săptămâna şi e praful măsurabil după televizor.
– că aţi deschis uşa unui bătrân şi l-aţi ascultat.
– că v-aţi pus în genunchi să vă jucaţi cu un copil.
– că aţi scărpinat un câine puricos după urechi chit că vă îmbolnăviţi de o sută şi ceva de boli.
– că aţi ajutat pe cineva să-şi recapete demnitatea.

– că daţi un telefon unei persoane din agendă cu care n-aţi mai vorbit în ultimii 200 de ani.

În speranţa că sunteţi cât de cât sănătoşi şi cu scuzele că v-am întristat pentru că voi de fapt nu faceţi mai nimic din cele expuse mai sus, ci doar cumpărăturile pentru săptămâna viitoare din supermarket, vă mărturisesc motivul real al postărilor ne-haioase de week-end: fac treabă băăăi , construiesc la mamaie, ce credeaţi ?!?!?

0 thoughts on “week-end-ul e pentru oameni

  1. vienela

    Nici eu nu am comentat, poate asa ti-am lasat impresia ca sunt la muzeul de arta din Ploiesti sau in varf de munte, cu familia. :))

    Reply
  2. Roxana

    Având în vedere că week-end-ul este pentru oameni – se pare că eu am făcut mult bine unora pentru că am lucrat în noaptea bibliotecilor. A fost foarte frumos şi dacă n-ar fi trebuit să lucrez, tot aici aş fi stat, deci… Să zicem că m-am relaxat ascultând 3 concerte deosebite… A fost cald, bine şi oamenii au stat şi la filme afară. Aşa că am ajuns acasă sâmbătă dimineaţa la 4 şi un pic. După care, bineînţeles că nu mi-a fost somn până la 7 dimineaţa. Zombi fiind duminică, m-am odihnit, am făcut ceva mâncare şi în rest … am amânat curăţenia :)) Dar sunt cu sufletul alături de tine – dacă tot trebuie să munceşti la casa lui mamaie.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.