ce învăţ eu de la superblog

By | 2012-10-25

Învăţ să pierd… a câta oară ?! Ce contează de câte ori, e pur şi simplu un număr, o valoare, o investiţie – pentru că este în permanentă creştere.

Învăţ să mă accept aşa cum sunt. Chiar dacă trec prin viaţă cu dinţii încleştaţi violent în sunet de castaniete ca să urc un loc mai sus şi nu reuşesc decât să cobor alte două locuri, eu mă văd pe MINE în oglindă, părerea celorlalţi este eminamente subiectivă.

E adevărat, le simt suflarea în ceafă şi probabil că o întoarcere vijelioasă de 180 de grade mi-ar fi fatală…evident că nu mi-e frică de răspundere, ci pur şi simplu ameţesc repede.

Eu zic că-i bine să ai o exigenţă pentru propriul sine, dar uneori trebuie să-l împaci, să dai mâna cu el şi să te ierţi din când în când pentru că nu eşti zeu… ci un nenorocit de muritor, remember ?!

0 thoughts on “ce învăţ eu de la superblog

 1. Roxana

  De ce te gândeşti la pierdere? Este adevărat că noi şi sinele nostru trebuie să găsim un moment de împăcare. Nu ştiu alţii cât de subiectiv ne văd, dar noi facem o treabă bună la asta, pentru că în mod firesc suntem subiectivi când ne privim, când ne facem introspecţia de rigoare. Oricât de bun eşti şi încerci să fii obiectiv, când este vorba de tine, ajungi să-ţi dai dreptate într-un final, indiferent despre ce e vorba 🙂

  Reply
 2. Hapi

  De ce sa inveti sa pierzi….mai asteapta putin , poate inveti sa castigi!
  Cand se termina?

  Reply
 3. mixy Post author

  @Hapi, se termină pe 1 decembrie parcă. Mă simt stoarsă, că luate per ansamblu toate treburile zilnice plus concursul…
  @Roxana, mi-a scăzut moralul după primele 3 note (oleacă peste medie) undeva prin bocanci, a trebuit să-mi trag nişte şuturi serioase să mă adun ca să pot continua.

  Reply
  1. Hapi

   Cine iti da note si unde le vezi?
   Avem voie sa ii barfim pe membrii juriului? Banuiesc ca nu 😀 I m a bad girl

   Eu iti tin pumnii si zic sa nu te lasi influentata de start 🙂

   Reply
   1. mixy Post author

    nu ştiu cine-s juraţi, are fiecare sponsor reprezentantul lui.
    Dacă vrei să-i bârfim, trebuie să scotocim ceva vreme pe internet, aşa că las’ ! Avem alte treburi de rezolvat:
    stomacul, că mi-e o foameeeee !

    Reply
 4. Iulia

  Hei,

  Nu te lasa, nu conteaza notele… nu mai scrie cu gandul la concurs, detaseaza-te… scrie si gata. Satisfactia ta trebuie sa vina prin faptul ca exista cineva care citeste ceea ce scrii si care apreciaza. O sa vezi ca succesul apare cand nu te astepti, nu trebuie sa il cauti, vine el la tine.
  Bafta!!!!!!!!!!!!!!!!

  Te pup.

  Reply
 5. Roxana

  Gândeşte-te că eşti mai bună decât mulţi. Eu nu cred că aş putea să scriu la comandă, sau dacâ aş scrie, sigur n-ar ieşi bine. Nu te dezamăgi. Notele nu contează cu adevărat. Experienţa contează. Este adevărat că premiul n-ar fi stricat. Totuşi nu te da bătută. Scrie pentru noi cei care te citim regulat, scrie pentru ca să-ţi placă ţie. În rest… dacă nu va fi anul ăsta, poate să fie anul viitor.

  Reply
  1. mixy Post author

   frumoasă expresia de “revenire spectaculoasă”, de s-ar şi întâmpla la fel de frumos, ăhă !

   Reply
 6. sorina

  Cum plec doua zile de langa tine cum o iei razna…

  Reply
  1. mixy Post author

   înainte de plecare, nici nu m-ai sunat câteva zile 😛

   Reply
 7. vienela

  Am invatat de la suerblog ca ne putem depasi limitele, ca putem evolua, ca imaginatia nu are limite, asa ca anul viitor voi participa si eu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.