print sau online ?

By | 2012-11-09

Am şi acasă o imprimantă multifuncţională cumpărată de la magazin online,pentru că era propoţie la HP şi pentru că nu ştii când ai nevoie de:
– un xerox de acte, mai ales color, cum vrea mama, pentru că ea nu poate merge cu o copie pe care ştampila doctorului se vede alb-negru;
– de o fotografie recentă, cum vrea mamaie, pentru că uite, sor-sa Irina are câteva riduri în plus, şi de ce să dea bine în tablou când poate să arate mai bătrână decât e ?!
– de printul unei facturi pentru că tata nu poate plăti o factură după codul de abonat, trebuie musai hârtia tipărită-n mână;
– de printurile imprimantei în general, pentru că fi-mea nu-şi poate scrie cu mâna proiectele alea de jde pagini, e pericol să obosească;
– de un fax pentru că la Popreaka nu s-a inventat e-mailul, ăia abia au învăţat că au număr la poartă şi dacă nu-ţi trimite pe fax, ei altă metodă n-au la îndemână;
– şi de scanner – care este prietenul meu şi al meu şi al meu întru totul, pentru că scannerul e eco. Nu tipăresc nimic. Asta înseamnă că îmi spăl păcatele pentru toată pădurea de copaci pe care a topit-o fi-mea în copilărie, când avea talente de desenator.

Am şi la muncă o imprimantă de-asta, pentru că sunt destul de multe oferte multifunţionale, numai că aici diferă personajele principale doritoare de diverse funcţii ale imprimantei. Toate bune şi frumoase până la scanner. La care a trebuit să renunţ. Pentru că am control de la ANAF şi pentru că lor le trebuie hârtii.
„Dom’ne suntem în era pipăitului, a văzutului şi a electronicii… Mi-e imposibil să cred că aveţi nevoie de toate hârtiile astea tipărite şi xeroxate!”
M-au privit cu multă înţelegere, ca pe un om într-o mare dungă, numai că ordinele lor sunt clare şi precise şi mi-au răspuns cu bunătate:
„Ne trebuie la dosar!”

Şi-am folosit astfel xeroxul şi printul de-am hârjâit imprimanta cu un top de hârtie, iar scannerul mult prea puţin comparativ cu doleanţele mele.

Va să zică multifuncţionala a multifuncţionat la capacitate maximă zilele astea.
Până când toată lumea va ajunge la un multiplu comun, funcţionează print. Online, mai încercăm…sperăm…
Articol scris pentru SuperBlog2012.

0 thoughts on “print sau online ?

  1. vienela

    Am vazut ieri pe un blog niste etichete dragute pentru borcanele de muraturi, facute de un blogger acasa. De atunci, doar la asta ma gandesc: am nevoie si eu de o imprimanta. :))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.