mai bine-mi cumpăr decât să sper

By | 2013-03-02

Spuneam bunăoară că OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemana oricui și de o diversitate foarte mare şi că l-am învăţat pe tata ce să ia pentru aniversare. Păi bine-bine şi eu ? Mi-a rămas inima la ele scotocind pe site. 

 Prind un moment de linişte când era fi-mea pe la baie şi sărciuiesc pe site după inele. Ce vreţi? Am şi eu un stress… De ce să stau să aştept la ei, când ce-i în mână nu-i minciună?

Eram cu ochii pe primul inel de aici, design simplu, plăcut şi frumos cum îmi şade mie bine –  că doară sunt neam de crăiese alese 😀

online bijoux

… şi n-apuc să -mi desfăt privirea pe partea asta de bijuterii  argint, că apare fi-mea ca o furtună:

 

– Clasic, puteai să te uiţi tu să alegi altceva ? Ce faci aici ?

– Îmi iau un inel.

– Numai ţie ?!

– Auzi dragă, vine ziua femeii, nu a ta. Ştiu că ziua ta e şi de ziua copilului, şi-a ghiocelului, şi-a Valentinesului, şi-a tuturor celor văzute şi nevăzute, nemaivorbind de cele din certificatul tău de naştere !N-ai putea să faci şi tu o excepţie de data asta şi să mă laşi să-mi iau bijuterii numai mie ?

– Bine, hooo ! Dar ia-ţi mai multe, dacă tot faci comandă.  Şi mai ieşi şi tu din rutină…Stai, lasă-mă, lasă-mă pe mine să-ţi aleg, măcar atâta lucru pot să fac şi eu, nu ?

Foarte încântată de copil minunat şi înţelegător ce am, o las să-mi mai aleagă unul cu frunzuliţă de nu-ştiu-ce şi încă unul cu un romb cu pietre albastre şi o piatră zirconia albă în mijloc. Nu-mi mirosea mie a bine că-mi alege inele “sofisticate”, dar las’ că nici de ea nu-s bune şi să vezi ce-or să stea prin sertare !

M-am măsurat regulamentar cu banda de hârtie în jurul degetului după cum am învăţat pe site, am făcut comandă şi… au venit ineleleeeee…

O dată cu deschiderea coletului a apărut şi prezenţa fie-mii, că una fără alta nu se pot desfăşura. Sfâşie ambalajul, ajunge la inele, înşurubează unul pe deget şi exclamă încântată:

– Doamne ce bine-mi vine ăsta cu frunzuliţă ! …

 

P.S. Acum ştiu. Inelarul meu e cât mijlociul ei.

 

0 thoughts on “mai bine-mi cumpăr decât să sper

 1. Roxana

  :)) Fiica mea are degetele atât de subţiri comparativ, încât noi nici vorbă să putem purta acelaşi inel. Pe de altă parte nici gusturile noastre nu seamănă defel. Ce să spun – “La mulţi ani de ziua mamei” :)) Fă şi tu la fel pe 1 iunie.

  Reply
 2. sany

  Tot e bine ca nu jinduieste la ciocanele lui tati, cum face mandra mea ;)) Dar e bine ca sunt avizata, sa caut cand o creste numai doua la pret de unul! 😛

  Reply
  1. mixy Post author

   Ba să știi că jinduiește și la alea. Aseară căuta de zor un patent “cum e posibil să nu găsească omul un patent în casa asta ?!”

   Reply
 3. Hapi

  Eu m-am tot invartit zilele asteape la magazinul Swarovski in speranta c-o sa vad ceva reduceri dar nici vorba
  Sunt foarte frumoase bijuteriile de pe siteul prezentat de tine

  Reply
  1. mixy Post author

   Și unde nu pui că mai sunt niște piese care-mi fac cu ochiul, cred că am intrat în perioada aia… în care nu mă mai opresc din shopping :))

   Reply
 4. vienela

  Ce bine de mine, ca am baiat! A, stai, ca am uitat… Tot nu e bine. Cum imi iau ceva dragut, cum se nimereste pe la noi vreo domnisorica care se indragosteste de acel ceva. Si daca nu e la noi, are Ionut grija sa ii spuna ce lucru dragut mi-am luat. Si atunci sa vezi pisiceala: vreau si eu, nu imi da mie mama ta chestia aia? :))

  Reply
  1. mixy Post author

   Și eu. Dar nu și că ni se potrivesc niște degete 😀

   Reply
  1. mixy Post author

   Taci, că m-a mai întrebat o tipă mai devreme: “Crezi că se supără providenţa dacă-mi cumpăr verighetă?”

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.