Portofoliu Web Design

By | 2013-03-10

Aş putea înlocui dictonul informaţia înseamnă putere cu internetul înseamnă putere. Fără internet, nu prea exişti într-o lume în continuă dezvoltare. Luând în calcul faptul că trebuie să te naşti pe internet, ar fi de preferat să te naşti într-un mod strălucitor, ar trebui să fii un vârf nativ. Şi dacă achiziţia unui domeniu sau a unui hosting sunt paşi care se realizează în doi timpi şi trei mişcări, ei bine al treilea pas, site-ul în sine, nu mai e o decizie simplă.

Nu poţi să ai un site şi atât, trebuie să ai un site care să arate bine, să atragă şi să fie în topul căutărilor pe internet. Un site care să dea senzaţia că eşti în permanenţă acolo, cu uşile deschise binevoitor pentru oamenii care îţi calcă pragul. La ora actuală web designul este o artă care îmbină funcţionalitatea sitului din punct de vedere tehnic, cu dezvoltarea artistică a interfeţei sale împreună cu updatările şi optimizările pentru motoarele de căutare. Decizia creării unui site de succes de regulă se găseşte într-un portofoliu , oglinda scrisorilor de recomandare a web-designerului. Pentru că fiecare client are priorităţi, cerinţe proprii şi o poveste unică, factori care constituie o adevărată provocare psihologică ce trebuie personalizată cu idei şi soluţii inovatoare.

Pentru exemplificare, iată un model de portofoliu web design, o creaţie de stele elegante şi de calitate pe firmamentul internetului, un catalog de cărţi de vizită lăsate de cei care l-au apreciat deja, un catalog în care putem vedea diversitatea web designului şi profesionalismul în toate formele de site, începând de la cele de prezentare de personalitate, locaţie, produs sau servicii şi terminând cu ceea ce ne interesează şi ne doare pe majoritatea dintre noi: magazinele online.

portofoliu web design
Vă doresc să aveţi un început frumos online şi spor în toate !
🙂

 

0 thoughts on “Portofoliu Web Design

 1. vienela

  Intr-o zi, cand vei avea timp, sa imi spui ce crezi despre blogul meu. Dar asa, o privire de profesionist, nu doar vorbe de mangaiere. 😉

  Reply
  1. mixy Post author

   Oh, tranșant ? Cu dragă inimă. Pe privat sau în gura mare ? 😀

   Reply
 2. adelinailiescu

  Complicata chestia asta cu web-ul! eu nu ma pricep, habar n-am nici de trafic sau marketing.Dar bravo celor care o fac in mod profesionist !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.