dirigenţia blogului

By | 2013-03-31

Ce vă place la Mixy?

Nu cum  arăt, arăt decent. Cred.

Sper.

Oricum, între timp – nu știu când- am devenit “doamnă”, fără să fiu însoțită de fiică-mea (când eram singură mi se spunea “domnișoară”, când eram cu copilul deveneam “doamnă”). Asta înseamnă că sunt mai mare, arăt mai bătrână sau lumea s-a civilizat. Irelevant.

În fine, a trecut popa cu bobotezuri, mărțișoare, dezlegarea apelor, deci e clar:  e timpul pentru curăţenia de primăvară, iar eu am prostul obicei să mă pierd în amănunte când povestesc ceva. Ca acum.

Voiam doar să vă întreb: ce vă place să citiţi aici? ce-aţi schimba la Mixy ?

Vă întreb pentru că mai toți cei care îmi vizitați site-ul păreți oameni de bun-simț și cu capul pe umeri, trecuți prin una-alta și mi-ar plăcea să știu părerea voastră.

Nu cred că mă pot reinventa, dar cred că pot ţine cont de părerile voaste.

 

 

 

 

0 thoughts on “dirigenţia blogului

 1. vienela

  Mi-ar placea ca Mixy sa ramana mereu asa, sa nu se schimbe nici ea, nici blogul ei. Mixy fara mamaie si toate celelalte povesti de familie sau de birou, nu ar mai fi Mixy!

  Reply
 2. Alexandra

  Eu nu cred ca merge la asta cu blogul “sa schimbi ceva”…se presupune ca esti cine esti si ca iti scrii gandurile. Putem avea obiectii in legatura cu gandurile tale insa obiectiile ar fi irelevante atata vreme cat tu esti cine esti si gandesti ce gandesti. Mie una imi place mult cum scrii. Esti autentica si foarte amuzanta. De abea astept sa mai vina ceva despre Mamaie. Mamaie rulez! 🙂

  Reply
 3. adelinailiescu

  Daca te faci prea “doamna” eu nu mai trec pe la tine, ca ma faci sa ma simt complexata!:)Daca te-am plati ar trebui sa tii cont de cerintele noastre dar asa…tu ne dai, nu ne iei, deci spune ce ai de spus si spune cum vrei.Numai sa nu fie prea multe neologisme…:)

  Reply
 4. Roxx

  Eu nu-s trecuta prin multe si nici capul pe umeri nu il am, dar tot ce pot sa zic e ca imi place cum scrii si pe cuvant de cercetas nu as schimba nimic…

  Reply
 5. Michisor

  Mie imi place cum povestesti diferitele intamplari de viata. Desi unele situatii nu sunt deloc amuzante, arati un mod de a face haz de necaz sau de a trece mai usor peste momente dificile. Invat din intamplarile povestite, sufer si rad, dupa cum e cazul. Imi plac mult si comentariile cititorilor. As vrea ca mixy.ro sa ramana ce este acum: un jurnal de viata impartasit cu prietenii. Sau un “forum” (dialog) cu diverse subiecte de viata de zi cu zi. Mult succes!

  Reply
 6. laura

  NIMIC,ABSOLUT NIMIC!Noi te-am gasit pe tine asa cum erai si esti si am ramas aici.concluzia NE PLACI!!! 😉 nu am rezistat sa nu iti scriu azi desi, sa sti ca citesc zilnic ce postezi doar ca nu prea mai am timp sa comentez.Iti doresc sa sa fii sanatoasa si puternica sa treci peste orice si sa ne poti bucura zilnic cu povestile tale.Na, ca acum am devenit melancolica.

  Reply
 7. Roxana

  Am întrebat şi eu odată ce ar vrea lumea să fie schimbat – iar unul dintre cei care au comentat au zis – fontul. Eu nici măcar fontul nu vreau să-l schimbi :))

  Reply
 8. mixy Post author

  Total:
  Doamne, am cititori din cale-afară de conservatori !!! :))

  Reply
 9. Hapi

  Imi place sa citesc tot ce scrii . Sunt postari la care nu stiu ce sa comentez, tac dar le strabat….
  Tema nu e foarte atractiva, poate o s-o modifici in timp, s-o personalizezi cu ceva ce te reprezinta (evident ca vorbesc din punctul meu de vedere) Sau poate te reprezinta si nu stiu eu
  In rest imi place foarte mult ca ai totul aranjat frumos si simplu , fonturile alese sunt ok.- eu inca mai am de lucru la capitolul acesta

  Reply
   1. Hapi

    In nici un caz. Ma pricep doar la superficialitati. Cand intru in control panelu meu, mai sa lesin 😀

    Reply
    1. mixy Post author

     Așa-mi vine mie să leșin, de bucurie că mă mai uit o dată ca vițelu :))

     Reply
 10. kekee

  Nu trebuie să schimbi nimic.
  Continuă şi e bine.

  Reply
 11. dushurece

  well, mie una nu mi se pare laptop friendly cu doua randuri de poze-n head…dar nah, si mijlociul meu de pe mouse tre sa faca sport, nu? :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.