locul de întâlnire

By | 2013-04-05

Nu știu unde vă dați voi întâlnire în diverse ocazii. Probabil pe la repere importante, magazine mari, restaurante, agenții, guri de metrou…

Dacă din a doua până în a cincea zi de nefumător tremuram sau transpiram când simţeam miros de ţigară, acum încep să mă detaşez – sau măcar încerc cu mai multe şanse de reuşită –  şi să iau aminte la fizionomia nervoasă a fumătorilor de lângă mine, de parcă aş face vreun proiect din treaba asta. De fapt sunt flămândă să mă bucur.

Aşa am rămas azi dimineaţă cu ochii pe un nene care fuma nervos în mijlocul trotuarului în fața unui ditamai blocul din Piața Unirii, dar mi-a trecut de spionat sportul tutungesc pentru că l-am auzit țipând în gura mare la telefon:

– Hai, mă, unde ești? Eu am ajuns… N-am zis, mă, că ne vedem la 8 ?… Și unde ești ? Ce asigurări? Ce asigurări?!!… Vino la blocul ăsta mare cu hemoroizi !!… Nu mă tâmpitule, cum să aibă blocul hemoroizi? Are o reclamă mare cu hemoroizi pe el !…. Nu sunt desenaţi, du-te dracu, mai vii sau nu ?!?

S-a făcut verde la semafor şi am traversat.

 

P.S. Am un râs de copil tembel zilele astea.

 

20 thoughts on “locul de întâlnire

 1. Roxx

  Am avut de asteptat zilele trecute pe al meu amorez si tare mi-am mai dorit sa fi fumat, poate asa ma calmam si stateam locului linistita:))

  Reply
  1. mixy Post author

   Fată, nu te apuca pentru motive de-astea. Dai o tură pe cheiul gârlii, bântui magazinele, faci orice, dar nu te abonezi la drogul mondial no. 1. Clar ?
   Mamă, ce puritană am devenit ! =))

   Reply
 2. adelinailiescu

  Varul meu e agent de politie comunitara si are pe insigna indicativul…007!Deci sunt verisoara lu’ James bond, sa fie clar!:))daca asa scrie, asa e!

  Reply
  1. mixy Post author

   Și tata are pe legitimația de la muncă 007, deci te-am luat ! 😀

   Reply
   1. adelinailiescu

    Culmea! James Bond are doua neamuri in Romania! Fata, suntem “neam pe fusta”, cum zic tiganii!:))Adica suntem fetele Bond??

    Reply
 3. Javra

  Deci există blocuri cu hemoroizi.
  Sunt curios cum arată un bloc cu anus contra naturii…

  Reply
   1. mixy Post author

    Pentru dispariția varicelor se recomandă reabilitarea 😀

    Reply
   1. mixy Post author

    Drept e că nici nu trebuie să-i schimb denumirea de anus contra naturii, oricum curge șnur ! :))

    Reply
 4. Rolling Ideas

  În Baia Mare există un loc de întâlnire “la spânzurătoare” . Cred totuşi că la blocul cu hemoroizi e mai bine, scapi cu viaţă :))

  Reply
 5. Roxana

  Super loc de întâlnire :)) Mama a reuşit să-l ameţească pe bărbatul meu (aflându-se în Tg-Mureş şi necunoscându-l ) i-a zis că din staţia de autobuz se vede o siglă de bancă :)) I-a zis şi banca, dar nu mai ţin minte. La cât de multe semne de bancomate, sigle de toate băncile sunt, de obicei prin oraşele mari, n-a fost cea mai bună explicaţie, dar de, mama nu e fiica sau verişoara lui James Bond :)) Bravo fetelor! Următorul film trebuie să se filmeze în România! Deşi, din păcate Ian Fleming nu mai trăieşte să scrie o poveste cu James Bond, dar poate punem noi de-o continuare, că tot e la modă. De fapt nu ştiu de ce mă includ – puneţi voi de-o continuare, ca demne urmaşe şi rude :))

  Reply
 6. DANAP.RO

  Hemoro… mai easy, conform reclamei 😆
  Nu stiu sa spun despre altii, dar eu ma calmez cand fumez. Nu stiu de ce era asa isteric domnul cu… de langa hemoroizi 😆

  Reply
 7. vienela

  Noi am ramas inapoiati, ne dam intalnire “la ceas”, in fata primariei. :))
  Ionut se intalneste cu prietenii “la foisor”, pe bulevard. :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.