ce fac eu duminica asta?

By | 2013-04-07

Păi în primul rând îmi fac modele noi de unghii. Am observat ieri la o cetățeană de vârstă medie unghii vopsite french ( sau cum i-o zice, știți voi, numai capătul crescut al unghiei este vopsit) și era o unghie albă, una neagră, una albă, una neagră și tot așa.

Ojele cu care se juca fi-mea în copilărie (acum vreo 3 ani) s-au uscat, iar acum toate sticluțele alea viu colorate sunt comori pentru nepoți, când ne calcă pragul și vor să se joace. Neavând deci alte ustensile și culori la îndemână, am băgat degetele alternativ- unul în făină, unul în pământ de flori, unul în făină, unul în pământ de flori și a ieșit ceva de genul ăsta,

modele unghii

 

cu mențiunea că făina era cam proastă, cred că nu era de-aia zero-zero-zero altfel nu-mi explic de ce n-a ieșit în poză. În fine!

Acum că m-am distrat cu această treabă total feminină, am început să mă citesc pe mine. Pe bune. Am blogul de peste 1 an de zile și nu m-am citit și eu niciodată să văd cât sunt de faină !

Hai, vă pup ! Distracție plăcută mie !

:))

 

 

 

0 thoughts on “ce fac eu duminica asta?

 1. Roxana

  Nici mie nu-mi plac manichiurile de genul acesta. Am mereu impresia că omul este murdar pe mâini. Dar ce ştiu eu! Oricum şi ojele mele sunt uscate, deşi câteodată mă prinde un val şi încep să-mi cumpăr diferite nuanţe pe care o perioadă le port. După aceea realizez că-mi mănâncă prea mult timp (din care n-am) şi aşa că mă las păgubaşă.
  Lectură plăcută! O să-ţi placă să citeşti Mixy 🙂 Eu spun asta cu orice ocazie.

  Reply
  1. mixy Post author

   Nu m-am bucurat prea mult, pentru că mi s-a făcut atât de rău, de n-am mai putut sta nici cruciș nici curmeziș. Cu dureri, cu tot tacâmul. O fi vreun semn să nu mă citesc ? 🙂

   Reply
   1. Roxana

    Eu zic că de te citeai, sigur îţi trecea. Sau poate este mai bine când te citesc eu pe tine? Funcţionează şi mă face să mă simt bine (nu mă vindecă, din păcate, că de-ar avea scrierile tale şi harul ăsta îţi dai seama ce faimă şi bogăţie ai aduna?). Sănătate multă, ţie!

    Reply
  1. mixy Post author

   Clar, peste-o lună o să umble toată lumea jigărită 😀

   Reply
 2. silavaracald

  Dupa o dimineata petrecuta in gradina, ale mele au iesit frantuzeste, dar numai pe negru. Din pacate, a disparut dupa ce am stat o juma’ de ora in cada inspumata.

  Reply
  1. mixy Post author

   Strici tu bunătate de manichiură bio într-o cadă înspumată… ntz,ntz…

   Reply
  1. mixy Post author

   Bravo, și ăla nici nu se duce la spălat ! Știi cumva., se dă aracet la ajutoare ? :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.