cartela oficială de telefonie

By | 2013-05-24

Am prin casă sim-uri în toate reţelele de telefonie. Mare lucru nu folosesc din ele, dar au rămas pe-aici. Cel mai mult mă enervează telefonia când are sim-ul pe cartelă. Măi nene, nu-mi trimite toată familia mesaje, cât îmi trimite reţeaua: “ai mai puţin de X minute”, “te informăm că”, “extraopţiunea…”, “Contul tău intră în perioada de graţie…”

Deci pe bune, o cartelă d-asta zici că e amanta mea. Mă bătea gândul la un moment dat să trecem la un nivel superior al relaţiei, să ne căsătorim cu un abonament, să mă uite şi să nu mă mai bage atâta-n seamă, poate punem şi de-un copil mobil… Mi-e teamă însă că scap de mesaje şi dăm în patima ultimatumurilor de consoartă: “ te informez că ai de plată factura!”

Şi de-aia, uite, nu mă hotărăsc să oficializez relaţia şi stau într-un concubinaj neliniştit  continuu, ca la puştimea de liceu…

 

0 thoughts on “cartela oficială de telefonie

 1. Rolling Ideas

  Ce tare eşti! Şi eu am tot cartelă, dar nu mă vedeam într-un concubinaj până nu mi-ai deschis tu ochii 😀

  Reply
 2. RMDudu

  Eu sunt in zona ultimatumurilor… dar cochetez cu ideea concubinajului (doar la telefonie, evident). Totusi, consoarta telefonica ma iarta uneori daca intarzii destul de mult cu plata facturii (ca si consoarta din viata reala care-mi iarta uneori iesirile prelungite cu prietenii la o berica). Una peste alta… cred ca raman casatorit si cu reteaua si cu nevasta 😛

  Reply
  1. mixy Post author

   Tu eşti un om fericit! Majoritatea se plâng de căsnicii :))

   Reply
 3. Vienela

  In privinta cartelelor, pot spune ca sunt vaduva. Am renuntat la telefonul mobil si automat si la cartele. unele cred ca zac ingropate intr-un sertar, alaturi de cea de abonament. 🙂

  Reply
  1. mixy Post author

   Nu ştiu când o să fiu în stare să las şi eu praf pe ele…

   Reply
 4. silavaracald

  Măcar atenţionările de la consoartă intră în “fişa postului” cum ar veni.
  Auzi la ea: amantă, dar rea de gură! Închide-i-o, ce naiba! O laşi să facă gât pe banii tăi? 😀

  Reply
 5. Javra

  În domeniul acesta, căsătoria e o afacere proastă. Mi mi-au trbuit vreo 15 ani ca să ajung la concluzia asta. Dar tot am divorţat şi am cartelă. Când primesc un mesaj, ştiu sigur că e de la firma de telefonie.

  Reply
 6. Gabriela

  Partea convenabila e ca ai o comunicare buna cu “amanta” si se stie ca orice relatie durabila se bazeaza pe asta. 🙂

  Reply
 7. adelinailiescu

  Eu sunt un caz de mariaj fericit! Am abonamentul pe numele sotului, lui ii vine mesaj de plata facturii si mie de multumire ca a fost achitata si am mai achizitionat niste puncte bonus!:))

  Reply
 8. Cuvânta

  Tot abonament am si eu. Sa stii ca e un sot mai tacul si mai docil decat cartela :)))

  Reply
 9. laura M

  si eu am tot cartela dar nu primesc mesaje ca voi.am scapat dar in schimb ca sa am minute trebuie sa incarc lunar cu 10 euro iar daca nu incarc la timp imi mai ia un euro in plus.hotiiiii!!!!

  Reply
 10. Hapi

  Noi suntem fericite (eu si cartela mea) singura problema e cand primesc mesaj la 22 30 cu ” ai bonus 60 min in retea pentru convorbirile efectuate” pentru ca :
  – al meu se uita la mine ca si cum mi-ar scrie Suleiman , nu Orange
  – nu am ce face cu cele 60 min in plus “in retea” ca in retea am peste 3000 si deja mi s-au lungit ciocanelu si nicovala de atata vorbit la telefon….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.