măsuri de autoapărare

By | 2013-06-20

masuri de autoaparareM-a luat tata deoparte şi mi-a spus în taină de parcă mi-ar fi spus însuşi secretul vieţii, că trebuie deocamdată să mă mulţumesc să stau locului să nu mai fac mişcare vs autoapărare  şi să mă autorănesc ca-n plan de week-end, pentru că el a găsit soluţia salvatoare: un polonic în care jur că intră 500 ml lichid şi o sabie cu 2 tăişuri de nu mă hotărăsc cu care parte să dau. Mi le-a agăţat deasupra uşii de la intrare, astfel că acum mă simt bazată cu astea, plus că am şi suportul de cuţite din bucătărie…

Apoi mi-a spus să nu stau să bag în seamă toate detaliile, ci când am nevoie să dau cu sete.

– Tata, şi pe drum ce fac ? N-am cum să plec cu polonicul sau cu sabia la mine.

– Ai şi tu dreptate. Te mai descurci şi tu cu ce ai. De exemplu… ce arme albe ai acum în geantă?

– Păiii… nu ştiu. Se pune acul de siguranţă?!?

– Se pune… Dacă n-ai reuşit să-ţi faci vreo contuzie cu el, e bun.

0 thoughts on “măsuri de autoapărare

 1. silavaracald

  Eu sunt mai dotată în privinţa asta. Am spray de-ăla cu piper, de autoapărare. “Numa’ bun să dai cu el pe fleică înainte s-o pui pe grătar!” mi-a zis un amic la aflarea veştii. 😀

  Reply
  1. mixy Post author

   Măi m-aţi omorât cu spray-ul cu piper! O să iau “solniţa” de piper până una-alta… cum naiba-i zice lu’ solniţa asta? Piperită? Piperolniţă?

   Reply
 2. adelinailiescu

  Eu am un ciomag sanatos dupa usa si doua forfece ascutie pe noptiera.Am purtat ani intregi un bisturiu in poseta dar si o foarfecuta de unghii.Dar cel mai eficient e sa-i bagi intrusului degetele in ochi, numai sa apesi cu simt de raspundere.:)Cred ca putem pune de o trupa de comando!

  Reply
  1. mixy Post author

   Mai aştept să-mi crească unghiile, nu mă pot baza numai pe forţa deştului. Măcar o rană pe cornee să-i fac, ce mama naibii!

   Reply
 3. laura M

  :)) eu am un aparat cu socuri electrice.l-a cumparat al meu la negru de la cineva din piata.cred ca o saptamana ma tot alerga prin casa sa il incerce pe mine dar nu a reusit.acum l-am ascuns si a uitat de el. 😀

  Reply
 4. Hapi

  Karatele. Nu le uiti. Raman intiparite in “fizicul” tau. Daca repeti suficient de mult….
  Si disciplineaza 🙂

  Reply
 5. Vienela

  Cred ca sunt destul de eficiente si unghiile false pe care toate le fluturam cu mandrie. Sau pila de unghii, care nu trebuie sa lipseasca din nici o geanta de doamna. :))

  Reply
  1. mixy Post author

   Mai repede pila, că în unghii false risc să mă rănesc singură

   Reply
 6. Roxana

  Corect cu polonicul! Mai este tigaia :)) În rest, după cum se vede în filmele cu Jackie Chan – orice poate deveni armă, iar eu zic că poşeta mea, la cât este de grea, este de-a dreptul Arma letală 6 :))

  Reply
  1. mixy Post author

   Măcar el nu se auto-răneşte cu toate obiectele pe care le foloseşte 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.