card

By | 2013-11-13

Astă vară am văzut-o pe fi-mea cu un portofel stil poşetă şi mi-au lucit ochii de încântare, ca pe linia câştigătoare de la jocurile electronice. Nu de alta dar mie îmi lucesc rar ochii. Adică mai repede lucesc după ce beau o jumătate de bere, decât cu gândul la shopping.

Şi-am petrecut următoarele două săptămâni căutând un portofel cu opţiunile portofelului ei, dar altă culoare. Am găsit. Cu o „culoare de babă” – ca s-o citez pe junioare, dar cu utilitatea dorită. L-am umplut 90% cu cardurile din dotare, 15 % cu monede şi 5% cu banii pe care îi aveam – o hârtie de 10 lei. Cu această ocazie m-am crucit când am văzut cât  sunt de fidelă în general , dar mai ales farmaciilor.

Mi-am adus aminte de treaba asta pentru că în ultima perioadă am tot alergat pe la farmacii. Dacă aveţi posibilitatea să faceţi o comparaţie între produse, faceţi. E distractiv. Acelaşi medicament, acelaşi producător, costă aproape la fel pe la farmacii. Diferenţa de bănuţi  minus de la un medicament, îl veţi găsi plus în altă parte. Iese cam la fel.

Mai păţeam şi înainte să încurc cardurile atunci când cumpăram, dar acum am păţit-o de fiecare dată: intru în farmacie , stau la rând şi mă gândesc intens ce produse îmi trebuie, apoi până ajung  în faţa farmacistei şi cer, uit unde sunt şi scot cardul de fidelitate al altei farmacii.

Dacă nimeresc vreun bătrânel în faţa mea la casă care se moşmondeşte şi întreabă de 6 ori dacă ciocolaxul e mai eficient decât durcolaxul, adio arme! Încurc şi lista de medicamente, darămite cardul!

În fine! Ştiţi câte carduri am acum în portofel?

12!!

Mai rămâne să-mi facă Mixu unul…

 

 

 

0 thoughts on “card

 1. RMDudu

  Mixu ti-a facut de mult, doar ca nu ti l-a dat (l-o fi ratacit si acum este jenat de situatie) 😀

  Reply
  1. Silavaracald

   Ardeleancă, deh!
   Deci, RMDudu e mixu?
   Răspunde urgent, că stau ca pe jar acum. Mă întreb dacă m-oi fi luat de el în niște comentarii. Și, dacă n-am făcut-o, promit să remediez asta cât de curând. >:)

   Reply
   1. mixy Post author

    =)) Mel, dacă aude nevastă-sa, Alexandra Dudu, ne mănâncă şi pe noi şi pe el ! :)))

    Reply
 2. Javra

  N-am înţeles niciodată ce faci cu cardurile, dacă n-ai bani pe ele.

  Reply
  1. shori

   Te dai mare la coada la supermarket. Toata smecheria e sa ai grija ca pe ala pe care-l scoti ca sa platesti sa ai ceva banuti, ca sa nu-ti strici imaginea 😀

   Reply
 3. laura M

  am si fugit la geanta sa numar cardurile.
  14 carduri de fidelitate la ….te miri ce 😀
  2 de salariu.
  2 de credit (care sunt acoperite tot de alea de salariu) pe astea le folosesc pentru cumparaturi online.
  si acum ce zici?cum ma prezint?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.