itchy

By | 2013-11-19

Momentele alea când te mănâncă pielea, când concentrat pe alte treburi apuci orice ca să te scarpini, şi stând la birou prima chestie cu care te ajuţi la scărpinat este un pix retractabil căruia uiţi să îi apeşi butonul.

Azi m-am scărpinat în palmă,

itchy

 

 

 

 

dar săptămâna trecută m-am scărpinat la tâmplă cu pixul ăsta.

 

12 thoughts on “itchy

 1. Mihaela

  E bine pe mâna stângă – înseamnă că primeşti bani.

  Reply
   1. shori

    Pe acelasi principiu: tampla era dreapta sau stanga?

    Reply
 2. Roxana

  Asa, ghicindu-ţi în palmă – pe lângă faptul că la bătrâneţe dă norocul peste tine :)) se pare că vei trăi o viaţa lungă 🙂 Păcat că pixul acoperă linia inteligenţei – şi a carierei – că-ţi spuneam dacă vei avea schimbari in carieră sau de profil :))
  Chestia cu pixul şi mie mi se întâmplă, mai rar acum, că scriu mai mult pe calculator. Totuşi, când făceam şi fişe de catalog, scrise de mână – aşa puteau să arate şi mâinile mele. La cap însă n-am ajuns 🙂

  Reply
 3. blo

  eu pe maini nu m-am scarpinat cu pixul, dar in cap da! pe frunte, la tampla, pe langa ureche, in varful capului..
  si desenam pe masculu’ diverse tatuaje tembele cand eram mai tineri. o data i-am desenat pe spate (dupa ce vazusem noi nush’ ce film tampit) un vultur american, ala cracanat si cu aripile desfacute. am mai zis ca n-am talent la desen? :)) am ras mult timp dupa ce i-am facut poza si am descarcat-o pe calculator.
  Iar copiii mei isi scriu pe picioare si pe manute. nu stiu ce faceau inaintasii nostri, ca aia aveau pene de gasca si ma gandesc ca era mai complicat.

  Reply
  1. mixy Post author

   aaaa… nepoată-mea după ce se desenează pe picioare, trece la picioarele celor din casă: picioare de familie, picioare de mobilă, şuturi în… Pardon! Astea-s de altă natură!

   Reply
 4. Silavaracald

  Măi, de fapt tu ți-ai desenat un cod de bare acolo. Ia treci la scanat, să vedem ce marfă vrei să ne vinzi! :))

  Reply
 5. laura M

  si eu m-am gandit la cod de bare cand am vazut poza :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.