căni de party

By | 2013-12-04

Invariabil veţi trece de vârsta la care să folosiţi la petreceri  tacâmuri de carton, colorate cu personaje din Disney şi asezonate cu paie multicolore. Daaaaa, veţi creşte mari, veţi începe să aveţi pretenţii la party, nu mai ţine vrăjeala cu 3 tichii de carton, 4 trompete, confetti şi un tort cu marţipan pe el.

Treceţi la tacâmuri, ca oamenii mari. Cu mâncare fast, sănătoasă .Treceţi la pahare, ca oamenii mari. Încă le mai umpleţi cu suc, fără alcool.

Le încurcaţi, pentru că paharele sunt acelaşi tip şi uită fiecare din ce a băut, aşadar paharele mai mult sunt spălate decât pline de suc.

Vă vine ideea să puneţi etichete cu numele fiecăruia pe pahar şi după party spălaţi şi frecaţi la etichetele lipite cu patos de pahar, de vă ies ochii din cap, ca să ţineţi minte că tocmai aţi avut o petrecere.

 

Şi uneori aveţi o revelaţie… ca fata mea, aseară, când scotocea în vrie prin dulapuri de parcă se pregătea să se mute. Când s-a calmat, a exclamat:

– Următoarea petrecere o facem cu căni desperecheate, de pe la pomenile pe la care a fost mamaie! Cu siguranţă pe-astea nu le mai încurcă nimeni, ai să vezi!

 

 

0 thoughts on “căni de party

 1. belgianca

  pai io zic sa o faceti si la mamaie in casa, ca sa nu va mai incurcati nici cu curatenia :)))

  Reply
  1. mixy Post author

   Ai tu dreptate, că la ea pe bătătură nu-i decât ţărână…

   Reply
 2. adelinailiescu

  Sa zici mersi ca nu ne-am nascut intr-o tara araba sa mancam toti, cu mana, din acelasi lighean! Ce mare lucru un panaritiu la 3 kile de tocana…

  Reply
 3. Michisor

  Desteapta si pragmatica! Felicitari! Puteti sa radeti, sa faceti misto … dar am sa folosesc pontul cu prima ocazie! Pupici junioarei!

  PS: oricum, la uz curent, am pahare desperecheate fiindca sotiorului ii plac paharele de la mustar (unele sunt sculptate misto, n-am ce zice) sau cele care se dau cadou la wiskey, bere etc. Si daca tot face colectie le si folosim, ca doar nu o sa le expun in vitrina !? Si daca am musafiri ad-hoc, iau ce-mi vine la indemana… capisci 🙂 ? Or fi pahare de mustar, dar consortul le alege pe spranceana, ca nici nu-ti dai seama daca nu stii. De aia imi iau mustar separat, ca eu urmaresc gustul care-mi place, nu ambalajul!

  Reply
  1. RMDudu

   Cred ca as face echipa buna cu sotul tau la alegerea paharelor de whisky… pentru ca nu prea le am cu mustarul, da-mi place batranul Jack si o respect destul pe ‘coana regina Anne 😀
   In ce priveste halbele pentru bere… am avut o gramada de la Tuborg de prin 2003-2004 si am ramas doar cu doua (au tot cazut de pe masa din curte din diverse motive, predominant etilice) 😛

   Reply
   1. Michisor

    Clar ai face echipa excelenta! O place pe ‘coana regina, mda pe batranul Jack il apreciaza muuuult de tot. Iar la “colectii” tot Tuborg-ul este fruntas (cred ca sunt cei mai darnici la pahare, poate de aceea).

    Reply
 4. Roxana

  :)) Chiar aşa se întâmplă! Iar ideea fetei tale este genială. Eu mă gândeam de-un timp să pun tuturor suc, vin şi ce-o mai fi … în cănile de apă, că alea sunt multicolore şi desperecheate – în plus sunt şi mai confortabil de ţinut în mână. Dar parafrazând-o pe Spaima verişoara Zmeului cel mai Zmeu (Carmen Galin) din filmul “Secretul armei secrete” (care spunea la un moment dat, referitor la prepararea unei imense Raţe troiane (raţă pe varză) – “Da de unde-atâta varză”) “da de unde-atâta ţuică”…. sau ce altă băutură spirtoasă s-ar mai bea la un party pentru oameni mari?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.