marile minţi gândesc la fel

By | 2014-05-15

Tanti Gica se înfăţişează la mamaie spre îndeplinirea sarcinilor zilnice şi se vaită, ca de obicei. Mamaie o ascultă privind la televizor. Tanti Gica mută de colo-colo rufe, ligheane, timp în care se spovedeşte:

– Nenorocita de nepoată-mea nici nu se uită la mine, nenorocitu’ de nepotă-miu n-a mai dat un semn de viaţă de nu se mai ţine minte! Pe vremuri toată lumea mă căuta și-mi aducea de toate, până au văzut actele pe numele lor, dar măcar nu le făceam cu clauză, că acu’ nenorociții poa’ să mă dea oricând afară din casă, după ce că sunt bătrână, mai rămân și singură pe drumuri, că pe mine nu m-ajută nimeni, eu n-am sprijin cum ai tu, mie nu-mi deschide nimeni ușa cum ți-o deschide ție!

În clipa aia tanti Gica se oprește din treabă și se uită către mamaie, căutând consolare. Mamaie se simte privită și o privește și ea. Apoi o consolează:

– Ia uite, făi, Gico, ce crezi? S-a însurat Traian ăsta din imisiunea „Mireasă pentru fiul meu”!

 

Mhm. Acum căutăm îngrijitoare pentru mamaie.

 

0 thoughts on “marile minţi gândesc la fel

  1. mixy Post author

   Dap, când o ia valul şi se concentrează pe emisiuni…

   Reply
 1. Cuvânta

  Pai mamaie ar trebui sa primeasca premiul Nobel pentru pace! Ce solutie mai buna decat maritisul este pt tanti Gica?

  Reply
 2. Roxana

  :)) Şi ce vroia Gica să-i zică – îi ai cum i-ai crescut şi învăţat – era mai bine??? Eu zic că mamaie, având în vedere că este VIP şi cunoscută chiar şi internaţional – poate fi scuzată – ce să-i faci aşa sunt starurile – preocupate mai mult de ceea ce le doare pe ele. Îmi pare rău de Gica, sincer. Dar mamaie mi-e la suflet, chiar şi când dă cu băţul în baltă 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.