cei mai pantofi

By | 2014-05-31

Când am căutat rochia de banchet a fiicei mele aveam o idee destul de vagă despre cum ne-am dori să arate, pentru că nu ştiam ce găsim să i se potrivească. Dacă făceam comandă, da, ştiam că vom vorbi cu o croitoreasă care va albi de nervi dragul nostru în primele 2 şedinţe, dar aşa… am preferat să căutăm rochie pe la case de modă consacrate. După ce ne-am plimbat o jumătate de zi din magazin în magazin, am reuşit să găsim ceea ce ne doream: o rochie de culoarea ochilor ei, vaporoasă, simpatică, pe gustul nostru.

Dacă mi s-a părut că rochia a fost quest-ul vieţii mele, ei bine m-am înşelat. E drept că am scăpat destul de repede cu accesoriile şi poşeta, dar când a venit vorba de pantofi, am crezut că gata, am clacat. Mi se părea că am făcut atâta carte degeaba, că toată isteţimea cu care mă laud e praf în vânt, că pe lumea asta găsirea pantofilor perfecţi e echivalentul găsirii aurului în epoca în care americanii scobeau SUA în orice văgăună.

Am pierdut altă jumătate de zi şi n-am reuşit să găsim o pereche de pantofi pe care s-o probeze!!! Un pantof care să se asorteze cu rochia, cu poşeta, cu piciorul şi cu caracterul fiicei mele. Îmi venea să plâng şi pentru prima dată am înţeles cum s-a simţit prinţul care şi-a căutat Cenuşăreasa. L-am compătimit.

Nu ne plăcea nimic.

Trecuseră 3 zile de căutări în timpul liber, iar ea încă nu probase pantofi, pentru că nu arătau ca şi cum ar trebui să-i probeze.

Şi am primit un e-mail de la o veche cunotinţă, un e-mail cu pantofi damă. Eram prea supărată ca să mă mai gândesc că nu te poţi încălţa on-line şi am încercat marea cu degetul. Am intrat pe site.

Pe partea stângă a site-ului am găsit o filtrare super-utilă şi rapidă: am băgat culoare, preţ, mărime. Simplu, rapid, uşor.  Ca atunci când îţi cumperi telefoane. Ne-a apărut pantoful ideal mai ceva ca un bingo câştigător, motiv pentru care vechea mea cunoştinţă m-a convins că e un site pe care merită să-l promovezi. Pentru că ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place la preţuri decente!

Acum sunt curioasă dacă înţelegeţi ce culoare au avut rochia şi poşeta.

😀

 

0 thoughts on “cei mai pantofi

 1. B

  Nu mai bine pui tu o poza? 😀 M-ai fiert pana acum cu toate detaliile astea… Albastri? Sau verzi?

  Reply
 2. Roxx

  albastru marin , pantofi argintii sau beeeeeeeej sau gri

  Reply
  1. mixy Post author

   Dacă mai înceeerci câtevaaaa culoooori, cred că vei cuprinde toată gama de acolo :))))

   Reply
 3. Javra

  Acum gândeşte-te că bărbaţii nu-şi fac probleme de soiul ăsta.
  Asta aşa, ca să te oftici că nu eşti băiat şi nici măcar nu ai băiat…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.