aviz camera de gardă

By | 2014-06-13

Pentru că mulţi dintre care lucrează la camera de gardă se poartă piţigăiat de parcă au muncit la “anale” cu o noapte în urmă.

La camera de gardă nu poţi să-ţi laşi un bătrân în cabinet şi să ieşi 2 minute afară să te consulţi cu familia, fără să iasă doctorul sau asistenta după tine şi să urle că vrei să-ţi părăseşti bătrânul acolo??

Aviz camera de gardă: pe lumea asta mai sunt şi oameni care au grijă de bătrânii lor!!

La camera de gardă nu poţi să te duci în travaliu, nemăritată fiind, fără să te ia asistentele sau doctoriţele la întrebări că de ce vrei să abandonezi copilul, că de ce l-ai făcut, că ţi-a plăcut când ai stat capră sau vacă şi-acu vrei să dai bir cu fugiţii, ha??

Aviz camera de gardă: pe lumea asta mai sunt şi femei care îşi doresc copiii!

La camera de gardă nu te poţi duce cu nasul spart fără să se uite toată lumea urât la tine că te-ai (sau ai fost) bătut.

Aviz camera de gardă: pe lumea asta mai sunt şi fraieri care chiar iau uşi de dulapuri în nas!

La camera de gardă nu poţi să te duci chinuit, dar pe picioarele tale, cărându-ţi bolile ca pe Gologota, fără să te ia doctorul sau asistentele la rost că te vaiţi ca o babă pentru orice băşină care ţi-a zguduit anusul şi vii repede la spital!

Aviz camera de gardă: pe lumea asta mai sunt şi oameni care cotizează pentru sistemul ăsta de căcat în care lucraţi, şi pentru care de obicei beneficiază accidentaţii sau hoardele pletoase care vin câte un sat întreg la spital să-l susţină pe vreunul dintre ei care şi-a luat un topor în cap!

Mulţumesc pentru înţelegere, camera de gardă!

0 thoughts on “aviz camera de gardă

 1. adelinailiescu

  Bine ca nu lucrez la camera de garda. Si aici nu vin nici batrani, nici nasuri sparte, doar femei in travaliu. Si zau ca n-am intrebat pe niciuna cum a sta, cu cine a stat…Si da, sistemul e de superkkt!

  Reply
  1. mixy Post author

   Tu ești un om frumos, Adelina, dar cred că știi mai bine decât mine despre ce vorbesc.

   Reply
 2. Cuvânta

  Pai ei sunt acolo ca sa ridice moralul omului mah…si doar cunosti proverbul un sut in cur un pas inainte.

  Reply
  1. mixy Post author

   Aproape jumătate din ce sunt am crescut cu un șut în cur un pas înainte. Uneori își are sensul, într-un anumit decor, dar de cele mai multe ori nu, nu e ok.

   Reply
 3. RMDudu

  Sa le tot zici ceva… de buni ce sunt. Dar bine ca mai sunt si n-au plecat toti, ca ne tratam iar la biserica, doar cu apa sfintita si anafura.

  Reply
  1. mixy Post author

   Încă se mai tratează oamenii cu apă sfințită. Bifat și asta pe listă, într-o zi în care îi era rău mamei. M-am crucit. E drept că femeia care îi dădea zor cu cele sfinte a spus înainte disperată: “nu știu ce să fac, nu știu ce să fac” și părea legitimă opțiunea cu apă sfințită. Am iertat-o, ce să mai zic?

   Reply
 4. Roxana

  Ştiu despre ce vorbeşti, din păcate. Nu mi se pare nici mie normal, dar probabil că deja ei “suflă şi-n iaurt”, din cauza a ceea ce li s-a întâmplat…

  Reply
  1. mixy Post author

   Așa îi apăr și eu în fața altora. Da, sună teribil, pe de o parte îi urăsc când îi văd vorbind așa, pe de altă parte mă pun în pielea lor și spun că nu degeaba au ajuns să vorbească așa. Vorbește experiența.
   Dar dacă eu sunt în stare să le dau circumstanțe atenuante, ei de ce să n-o facă??

   Reply
 5. Badea Bianca

  Rahati de oameni. Mai ales asistentele. Stiai ca la scoala sanitara se primesc mai nou si absolventi de liceu care nu au bacul luat? Si ajunge sa-mi faca mie o prostovana injectie care nu a fost in stare nici sa-si ia bacul. Ce incredere sa mai ai?

  Reply
  1. mixy Post author

   Hm. Discutabil. Știu fete trecute de 30 de ani care fac școala de asistente în speranța că pleacă din țară, că fac și ele un ban mai bun. N-am încredere deplină în injecția lor, dar între a face eu o injecție și a face ele, merg pe mâna lor.
   Nu știu dacă chiar merge să faci școala asta fără bac…

   Reply
 6. Silavaracald

  Suflă și ei în iaurt uneori.
  Acuma… c-ar putea să-și aleagă mai cu grijă vorbele, asta e altceva.
  Dar, vorba lui Dudu: să ne bucurăm că mai există și că funcționează, la modul în care ne pleacă personalul sanitar din țară. 🙁

  Reply
 7. Javra

  Adevărul e că cei care lucrează acolo sunt uşor dezumanizaţi. În camera de gardă vezi realitatea nudă, fără retuşuri. E muncă grea acolo.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.