in ultima vreme

By | 2014-08-24

Mi-am suflat mucii in servetele nazale, șervetele de masă, umede  și pe unde m-a mai prins Sfântul Strănut (am adunat muci și de pe bluze uneori, că nu pot să strănut numai în palme- spre oroarea cunoscuților). Am făcut febră și un gât grena și am mai bine de 10 zile de chin de muci și tuse și parcă tot mai am de zis.

N-am avut chef de nimic în vremea asta, dar am observat că de fapt nimeni n-are chef de nimic. Blogosfera tândălește. Ei din cauza căldurii și al competiției ice challenge pentru sindromul AIS, eu din cauza mucilor.

Nu fac strângere de fonduri pentru cancer pulmonar, nu spun la nimeni ce costuri implică, ce sentimente implică, și nu arunc găleți de gheață în cap.

Eu sufăr pur și simplu și de capul meu.

Mi-a dat fi-mea niște viruși de ultimă oră, aburindu-mă cu ultimele ritmuri în vogă, ultimele dansuri  twerk, un fel de dat din cur gen aoleomăcacpemine , iar în finalul discuțiilor, uite ce m-am pricopsit cu viruși gripali calitatea I, de nu mă mai dezmoștenesc.

Așadar rino-sinuzita mea fiind activă ca o domnișoară în căutare de… “sfaturi”, nopțile le petrec  tușind și  numărând stelele lipsă.

TOATĂ  lumea cu care am vorbit în ultima vreme și mi-a auzit vocea sexy-răgușită, m-a întrebat dacă am văzut lupul. Frate, nu știu de unde vine expresia asta, dar m-aș vedea cu lupul numai ca să le închid gura și să pot să zic „da, am văzut lupul. Chiar am stat la o cafea. A zis că urmezi tu.”

Va să zică eu distracție maximă. Voi ce scuză aveți, măh?!

 

0 thoughts on “in ultima vreme

 1. ba_laura

  pai zice-s-ar ca problemele legate de sinusuri ar cam avea ca si cauza sufleteasca iritarea creata de o persoană iubită; stagnarea într-o anumită ipostază existenţială. (nu trage, numa’ repet ce-au zis altii)
  asa ca daca tot pierzi noptile tusind si admirand stelele incearca si cu putina introspectie,poate mai salvezi cateva servetele 😀

  Reply
  1. mixy Post author

   ho, că nu trag! Doar că eu știam că gâtul e când îți stă-n gât o persoană iubită :)))))
   Glumeam. Dă/o naibii de introspecție, că am găsit niște șervețele ieftine! 😛

   Reply
  1. mixy Post author

   Și chiloții sunt chiloți chiloți, sau folie protectoare A4?

   Reply
 2. arakelian

  si tu, si Adelina, sunteti lovite de boli. Cat de mare poate fi doamna asta, Coincidenta?
  Insanatosire grabnica! Zau asa, te imbolnavesti in concediu de odihna…

  Reply
  1. mixy Post author

   Jur că fiecare are virusuri proprii ! N-am combinat nimic!

   Reply
 3. Pingback: Na, belea! | O zeama de cuvinte

 4. Roxana

  Mie mi s-a umflat jumatate de faţa – de la curent (+ puroi la dinţi), iar duminică am avut un puseu de tensiune ce a depăşit 200. Mi-am revenit, dar acum mă doare puţin în gât. Sper că n-am luat viruşii direct de la tine – că te citesc de vreo oră (ca să recuperez) :)) Oricum azi mă simt mai bine. Probabil dacă este cu răceală – doar de mâine să-mi fie mai rău, deşi eu sper să nu se întâmple. Chiar ziceam că vara asta nu m-am îmbolnăvit ca-n alte veri (cu toate că acum n-a fost atât de cald ca altă dată). Dar se pare că nu e bine să zici hop până n-ai sărit gardul 🙂 Fă-te bine!

  Reply
  1. mixy Post author

   Și tu! Prin cuvinte n-am strecurat nimic, parol! Dacă aș putea să fac treaba asta, aș avea o listă aparte căreia aș trimite o căciulă de virusuri… 😀

   Reply
 5. Mirona

  Duamna, recomand pentru nas spray nazal cu apa de mare. Chiar functioneste. Scarbos (niciodata nu mi-a placut sa trag apa sarata pe nas), dar eficient. Iar pt tuse sirop de patlagina. Insanatosire grabnica si muci din ce in ce mai putini!

  Reply
  1. mixy Post author

   După 4 zile cu apă de mare mi s-a înverzit producţia de muci şi am trecut pe sprayuri serioase.

   Reply
  1. mixy Post author

   Nu știu, aștept să văd dacă mai răgușesc o dată 🙂

   Reply
 6. Narcisa - Maria

  Gasesti macar cate un lup la gradinile zoologice. Ultimii i-am gasit la Oradea. Dormeau cuminti. Noaptea sunt activi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.