de ce metrosexuali

By | 2014-12-10

Dă-mi mânuța, ține tu biscuițelul cu cealaltă mânuță, dă la mămica să țină puțica să nu faci pipilică pe pantalonaș, ai terminat pipilica? Lasă, că o scutură mămica, să nu te murdărești! Hai să mergem acăsică, pentru că iubitu’ lu’ mămica, dacă te apucă și căcuța, mămica nu mai are nici șervețele nici apiță în gentuță!

Serios? Și vă mirați că au apărut metrosexualii?! În curând vom vedea ultra-mega-super-metrosexuali cu 6 picături…

 

19 thoughts on “de ce metrosexuali

 1. arakelian

  sa spele mamitzica o bananutza pentru baietzelul meu?
  Promiti la mamica sa spui totTot ce ai facut azi la scoala si cu ce fetita/baietel?

  Daca nu ies asa metrosexuali, sigur stau la mama acasa si la 30 ani (minim).

  Reply
  1. mixy Post author

   Mhmm. Și le arată când le iese câte un coș pe oușoare.

   Reply
 2. Roxana

  N-am înţeles niciodată cum e bine să te maimuţăreşti şi să foloseşti greşit sau diminutivat cuvintele în faţa unui copil care trebuie să le înveţe mai întâi în forma lor corectă. Unii părinţi nu-şi dau seama că acel mic boţ de om va fi mare şi, dacă are noroc, bătrân odată. Cum e să te cheme Nouraş şi să ai 80 de ani? Sper din suflet că acel om pe care îl cheama aşa să ajungă la vârsta respectivă, dar n-am înţeles-o pe maică-sa deloc.

  Reply
  1. arakelian

   Uite ca eu am ajuns sa ma maimutaresc cu copilul desi gandeam ca tine. Uneori respect regulile gramaticale, altele inventate de cupil sunt atat de haioase ca acum mereu spunem:
   -hai sa sunam pe doamnele Mihai
   -unde e porcochon-ul
   etc
   Dar s-au rarit de cand copilul a crescut(si are 6 ani).

   Si da, cunosc un Nouras de 40 ani:)))

   Reply
  2. mixy Post author

   Cred că au și diminutivele rostul lor, e frumos să le folosești, dar nu în exces. Și mierea face rău în exces, ce naiba!
   M-am obișnuit greu cu nea Ionuț, nea Nicușor, dar o să-mi fie și mai greu să mă obișnuiesc cu nea Roxănel, nea Crenguț, etc.

   Reply
 3. arakelian

  Dilema: intra la metrosexuali sau la infantilizati toti baieteii de 30-40 ani care inca le gateste mamica saptamanal si le duce cu gentuta mancarica calduta si bunuta si camasuta calcata?
  Dar de baieteii de 20-40 ani care isi suna mamitica de 3-5-15 ori pe ziulica sa le spuna ce au mancat/facut/basit?

  Si sa va povestesc alta: cu multi multi ani in urma, cand eram tanara si frumoasa si zvelta ca o caprioara proaspat aterizata in capitala, ma invita un el acasa la el, duminica dupa amiaza la o cafea. Ghici cine suna la usa? :)) Ghici cu cine a fost urmatoarea mea intalnire? :))

  Reply
  1. mixy Post author

   Sper că nu te-ai pupat cu ea! Că mămoșilor de genul psta, exact asta le lipsește să facă: să o cheme pe mămica în patul conjugal.

   Reply
  2. mixy Post author

   Așa i-am pus eu fie-mii numele și-acum e supărată că nu se poate prescurta sau poci. Cum o dai, nu-i bine.

   Reply
  1. mixy Post author

   Oricâtă imaginație aș avea, sex la metrou nu încape în ea.

   Reply
 4. blo

  desi urasc cu patima diminutivele si intentionat le-am pus copiilor nume care nu pot fi transformate in chestii terminate in -Y , gen lily, mery, dany si asa mai departe, sa stii ca si eu imi alint copiii, si le zic in toate felurile: pufici, ratuste, galuscute, inimioare etc..
  acu’ daca iese pufu metrosexual sau nu.. nush’ ce sa zic, ca la cat de pufos e pe spate, o sa aiba mult de epilat. cred ca mai bine ramane asa, cave-man :)))

  Reply
  1. mixy Post author

   Drace, am început să îmi șterg propriile comentarii!
   Ziceam că i-am pus fie-mii nume să nu poată fi diminutivat sau poreclat. Deja îmi reproşează că numele ei nu poate fi prescurtat ! Cum o dai nu-i bine…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.