Programa de la grădinita

By | 2015-02-23

Da, mă, bine, mă, avem copii fenomenali, avem copii super-deștepți…….

Eu tot nu înțeleg care e programa de la grădiniță.

Azi o colegă se văita cum că a primit bilet de la educatoare recum că copilul ei de 4 ani face confuzie și nu știe précis care sunt animalele de stepă.

Tragedie!!!!

Serios???

Eu cred că eram adolescentă când am înțeles ce e aia stepă.

Da, ok, îmi plăcea mate-info, nu geografia și totuși?… Animale de stepă la 4 ani? Pielea mea, păi la 5 ani ne punem problema că nu știe copilul cum e cu apotema triunghiului echilateral, nu???

Hai, dă-o dracu de programă!…..

 

13 thoughts on “Programa de la grădinita

 1. blo

  tu vorbesti serios?? astia-s nebuni? cum naiba sa bagi atata informatie intr-un copil de 4-5 ani? cand termina a 4-a ies deja fizicieni?

  Reply
 2. arakelian

  Educatoare zapacite sunt si in alte parti.
  Dar isi gasesc ele nasul.
  Eu dau raspuns la scrisori la doamna de la scoala in care ii zic minciunele: ultima ca sa nu ii puna bulina rosie daca se cere la toaleta in ora. Ca asa a zis doctorul!! Atat ca fiica mea profita si incalca regula de 5 ori pe ora, cand se plictiseste ea cere…sa iasa. Madama nu misca in front, a fost colega de scoala cu fiica doctorului :)) Nu stie ca nu am dat cu anii pe la doctor.

  Alta data cand nu pricepea fiica mea nu stiu ce litera i-am zis madamei ca vedeti, ea face logopedie, si sunetele sunt la fel (si logopeda a zis!!), va rog sa aveti atentie la dictie.

  Alta data i-am zis ca: substantivul pisica in limba romana e feminin, ne asteptam si in franceza sa treaca la feminin :)))

  Ce pana mea, la o asa doamna, sa ii dea colega un asa raspuns. Eu i-as fi cerut sa sa diferentieze ea dinozaurii in cretacic de cei din epoca de piatra si sa le recite si numele in latina la dinozauri – sa treaca si asta in programa de copil de 4 ani 😀

  Reply
  1. mixy Post author

   S-ar putea să reţină numele de dinozauri, mai bine nişte plante, arbori, ceva…
   Drace, câtă lume nebună!

   Reply
 3. cora

  de-aia se plictisesc copiii de scoala si invatat pana in clasa a 12-a cand trebuie sa dea bacul

  Reply
 4. Roxana

  Ciudat nu! a trebuit să caut pe Google să văd care sunt animalele de stepă :)) Cred că nici eu nu-s mai brează decât copilul de 4 ani, doar că pe mine nu mă mai întreabă nimeni, pentru că presupun că ştiu sau oricum nu-i relevant :)) Nu-s deloc un bun exemplu!

  Reply
     1. mixy Post author

      Da, că “stepa” e când dansezi step 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.