de la babe

By | 2015-03-06

Ce s-a mai întâmplat între timp? Oamenii străzii au invadat mijloacele de transport în comun şi dorm pişaţi sau drogaţi pe câte un scaun aşezat lângă calorifer… asta pentru că li s-a şoptit că urmează cod portocaliu de ningău mâine, că e una din zilele alea de babă rea…  Icter plăcut!

Care n-au somn şi li s-a urât de viaţă, atacă oameni la costum, le fură până şi cravatele… Nu, nu vă speriaţi, nu se leagă de gât cu ele, chiar dacă e crudă, tot le place viaţa…Altfel i-aş vedea la ştiri.

Revenind la ale noa…mmm ale mele, interesant e că dacă nu ne mai vorbim pe blog, mă căutaţi pe facebook. Bravo, dragilor! Da, mersi, sunt bine. Adică nu sunt bine, dar respir. Nu contează acum cum respir, dar respir. Că de câte ori mă ia câte un oftat prelung, se găseşte câte cineva care să+mi spună:

„Nu mai ofta!… Aşa e până la capăt!”

Acum încerc să găsesc măcar una dintre prietene valabilă zilele astea să bem un cico, o bere, un ceai, o gură de apă de la cişmea sau whatever, că cică li s-a uscat gâtul de când tot rabdă să ne vedem, dar când vreau să le văd (ca acum), toate au treabă!! Bine, una are piciorul rupt, e scuzată! Dar restul?!???

Am zis că o să bântui mall-urile. Mâine nu ştiu, poimâine AFI.

Pentru că babe urâte.

Care v-aţi ales fraţilor baba mâine?? Zi, să ştiu cui îi urez de sănătate pentru depresia care-mi urmează!!

 

 

18 thoughts on “de la babe

 1. arakelian

  eu credeam ca ai vreo batalie cu babele reale, palpabile, din bloc la tine.
  Te-as scoate eu la un cico, dar sunt niste impedimente intre noi doua.

  Reply
  1. mixy Post author

   Nici nu mă miră. Mă eclipsează baba asta, ceva de vis!

   Reply
 2. blo

  am uitat complet de babe, anul asta!
  si eu incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca this is as good as it gets, si in zilele in care am ciocolata la indemana, e chiar suportabil gandul. in celelalte, nu prea.

  Reply
 3. Roxana

  Azi e baba mea. Dar nu fiindcă mi-aş fi ales-o. Se calculează în funcţie de data naşterii şi eu sunt născută pe 7. Pentru alţii care au data naşterii din două cifre, acestea se adună până dă o cifră de la 1-9. Exemplu: dacă eşti pe 29 născut, atunci 2+9=11 1+1=2.
  Astăzi este aşa un soare frumos afară că nu-mi vine să cred. A fost urât toată săptămâna. Azi chiar arată un pic a primăvară. Dar nu ştiu ce semnificaţie are căldura, ploaia sau vântul faţă de viaţa noastră în anul acesta. Şi eu constatam zilele trecute că nu mai am comentatorii pe blog, atâţia câţi aş fi avut altădată. Şi chiar am scris un post la care oricare ar fi putut zice câte ceva. S-au obişnuit să-mi dea like-uri pe facebook :)) Dar şi asta ar fi ceva, dacă m-ar citi, nu?

  Reply
  1. mixy Post author

   E. Poate e sezon de muți, nu știu ce să zic, ți-am zis, nici eu nu prea sunt în apele mele…
   Culmea, și baba mea a fost frumoasă. Ca niciodată! Numai că anul ăsta nu prea sunt pe aceeași lungime de undă cu ea…

   Reply
  1. mixy Post author

   M-am răzgândit, mi-am călcat o prietenă duminică, pentru că era available.

   Reply
 4. Mirona

  Nu am ales baba, am si uitat de obicei. 🙂
  Subscriu la ce zice arakelian, ba chiar as pune pe masa si ditamai sticla de vin sau beri alese. Dar “sunt ocupata”. Ganduri bune de la noi!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.