o…mica conspiratie

By | 2015-06-23

E urât să generalizezi lucruri, fapte, să naști maxime scremute acum 5 minute în toiul unor evenimente fiziologice.E la fel de urât ca atunci când asculți o melodie croită pentru un baștan, care ți se potrivește cât de cât, dar de drag că e cântată de un dobitoc cântător în vogă, ierți, și pare că e pentru tine special scremută.

Bref…Regret să spun… Dar nu e.

De fapt, oamenii nu screm nimic gratis în afară de căcat. Parol! Dacă-i scormonești, chiar și cei mai simpatici oameni sunt niște jigodii. Iremediabile. Jigodiile pot plânge liber, e bine să nu iei pe nimeni în seamă, să asculți ani la rând în stânga și în dreapta, să asculți câteva zeci de ani, să asculți până la loc comanda….și abia atunci, probabil, vei fi un om învățat.

Dar ține totuși minte… oamenii nu screm nimic gratis în afară de căcat. Parol!

P.S. Sunt tot eu,

Chiar dacă nu e stilul meu.

0 thoughts on “o…mica conspiratie

  1. arakelian

    Esti tu, Mixy draga? Ai avut o noapte alba de vezi viata in gri? Ia o pupatura si o imbratisare calda de la 12 gr temperatura ziua.

    In rest, fiecare om are si bune si rele. Crestinismul ne-a decorat cu 2 ingeri. Psihologii cu dualitate. Freud cu alte belele :)). Acum, eu te rog sa te uiti la fata care ti-e draga, si sa eviti celelalte parti ( acum sa nu cazi in naivitate si sa le ignori 🙂 ).

    Reply
    1. mixy Post author

      incerc treaba asta since…forever. Cadem la fel de idioti

      Reply
  2. B

    Hm… o etapa, o fateta. Trece si asta, alta stare, alta Mixy, aceeasi Mixy, dar ai dreptate.

    Reply
  3. Hapi

    🙂
    Subscriu!
    Da- ar putea totusi sa screama si altfel, dar pur si simplu, in genere… nu o fac, nu o facem.

    Reply
  4. blo

    probabil ca suntem cu totii jigodii mai devreme sau mai tarziu, fata de unii sau altii. insa nu cred ca suntem “iremediabili”. prima chestie care ne remediaza si ne scoate din postura de jigodii simpatice, este tocmai iubirea neconditionata, pe care fiecare dintre noi a simtit-o sau o va simti la un moment dat in viata. si asta se da gratis, nu se screme.

    ti-as spune ca o sa fie mai bine, da’ tocmai am redus doza de antidepresive, deci nu pot sa afirm asta. pot sa-ti spun ca va fi mereu cacat in jurul nostru, insa putem alege sa nu calcam in el.
    <3 imbratisari virtuale primesti?

    Reply
    1. mixy Post author

      mai degraba 3 imbratisari virtuale decat tot ce zisesi inaintea lor 🙂

      e greu, ma nene, pun pariu ca raman toate la fel in lipsa lui…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.