azi m-am simțit bine

By | 2015-08-27

Și după cum se vede, o spun de parcă am stat luni de zile în comă, iar azi am deschis ochii și am văzut o rază de soare. Aiurea! Viața e aceeași numai că mici amănunte și o stare de spirit bunicică fac un tot cât o rază de soare.

Starea de spirit provenea de la faptul că scoteam gipsul, dar când am ajuns la cabinetul de consultații, m-am înmuiat nițel. Medicul de acolo mi-a spus o poveste cum că trebuie să merg la etajul 3/ să caut medicul curant/ care să-mi facă trimitere către registratură unde să am trimiterea de la medicul de familie, cartea de identitate, cardul de sănătate, adeverința de salariat/ iar aici să fac o foaie de internare/ cu recomandarea să merg la parter/ unde să fac radiografia/ apoi să revin la cabinetul de la parter să anunț că am radiografia/ să fie anunțat medicul curant că e gata și să mă aștepte sus la etajul 3 / să decidă dacă scot gipsul / să cobor la sala de gips de la parter să mi se taie gipsul / să revin la etajul 3 la consultație și ca să mi se spună ce e de făcut în continuare.

Mi-au trebuit secunde bune ca să înțeleg că nu, medicul din fața mea nu făcea mișto de mine, asta era procedura.

Și-am pornit.

Când am întrebat a treia oară de medicul meu pe etaj, acesta a fost strigat mieros de un coleg:

– Aleeex, te caută o domnișoară!

Eh, când am auzit așa, mi s-au șters toate amănuntele procedurii spitalicești, m-am fâstâcit ca o școlăriță și m-am simțit ca atunci când i-am cumpărat mamei un buchet de flori maaare, monstruos de mare și de frumos, și toată lumea emoționată din jur mi-a făcut loc regește în tramvai rugându-mă care mai de care să iau un loc, să nu cumva să stric florile.

Când m-a văzut, medicul m-a întrebat:

– Da, spuneți, ce-ați făcut?

– M-am dezbrăcat!

– Poftim?!?

– Ăhmmm…pardon, adică am dat gipsul jos.

– Și cum vă simțiți?

– Plină.

– Poftim??!

– Ăhmmm…pardon, adică de parcă aș avea ceva în plus.

– Nu înțeleg. Parcă spuneați că v-ați dezbrăcat, ar fi trebuit să aveți ceva în minus, nu?

– E drept, dar așa mă simt… de parcă mi-a crescut brusc ceva.

Înainte să mă întrebe iar “poftim?”, i-am explicat:

– Momentan mi se pare absurd să am două mâini.

 

Și-n gând: Și să fiu domnișoară, fir-ar a dracului de treabă!

 

0 thoughts on “azi m-am simțit bine

 1. shiki

  sa-ti fie de bine domnisoara draga si ai grija de amandoua maiinile :D. si din pacate da , aia e procedura si probabil ai fost unul din cazurile rare in care omul a avut tot ce trebuie la el si tot mai exista un risc ca sa nu plateasca aia de la inalta poarta ceva pentru manevrele alea

  Reply
 2. dush

  🙂 pai e bine daca erai dezbracata si ceva a crescut :)) mult mai bine decat sa fii dezbracata si sa se dezumfle. parerea mea ;))

  Reply
 3. Roxana

  Bravo! La început aşa e, parcă ţi-ar mai fi crescut o mână, pentru că eşti încă obişnuit să-ţi foloseşti stânga mai mult, pe urmă îţi trece 🙂 şi din amidextru rămâi cu folosirea excesivă a mâinii dominante.

  Reply
  1. mixy Post author

   momentan sunt dominant stangace, dar am apucaturi cu dreapta 🙂

   Reply
 4. adelinailiescu

  Phuaiii, nu mai ai nici scut de protectie, nici arma de autoaparare! Chiar ca esti cam dezbracata, domnisoara. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.