dupa fractura

By | 2015-09-02

Una din legile lui Murphy trebuie să fie aia conform căreia atunci când ai o mână ruptă, toată lumea are nevoie de tine să facă treabă. Everybody a dat în mania curăţeniei şi are nevoie de mine, de-mi vine să le plătesc câte o echipă de curăţenie de căciulă, ca să scap de ei. Bine, mama s-a trezit că are niţte ţuică de făcut şi are nevoie de mine să răstoarne cazanele de boască (?!??) , că cică: ce, păi nu mai ai o mână validă?! dar cea mai dulce a fost mamaie când i-am spus că trebuie să fac recuperare.

– Adică ce-i aia recuperare, maică?

– Păi să mişc mâna, bre, trebuie să fac nişte exerciţii până îmi recapăt mobilitatea!

– ‘Ai las-o dracu de mobilitate, că te învăţ eu ce să faci!

– Mamaie, dacă-mi spui ca mama de băi cu tărâţe fierte, las-o jos, că mi-e cald, n-am chef de băi!

– Eşti fraieră, că sunt bune, dar treaba ta! Ascultă încoa’ la mamaia! Vii încoace să aduni roşiile dintre rânduri, şi dă-i la stânga, dă-i la dreapta, ia să vezi ce bine-ţi prinde! Că mâna aia trebuie neapărat lucrată! Două zile între roşii, şi-ascultă-ncoa’ la mine, că nu mai ai nici pe dracu’, dă-le boalii dă alifii şi dă ezerciţii!

 

0 thoughts on “dupa fractura

 1. shori

  Pentru recuperarea gleznei dupa ce a fost in gips ce recomanda?

  Reply
 2. Roxana

  Asta da gimnastică medicală 🙂 Dacă asta a fost filozofia ei de viaţă şi aşa s-a “tratat” de toate durerile, te miri că este o supravieţuitoare? Nu pot să uit cum ai scris despre supravieţuirea ei între nămeţi. De fapt aşa a reuşit să-i supravieţuiască şi lui bărbatu-său. Aşa femei nu se mai nasc. Noi suntem toate firave, neobişnuite cu durerile şi în general filozofăm prea mult “la nemurirea sufletului” ca să ne fie bine.

  Reply
  1. mixy Post author

   S-au schimbat vremurile…avem alifii și recuperare medicală. Adică ne-am prostit de tot.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.