locul din tramvai

By | 2015-10-02

S-a vorbit destul despre locurile din tramvai, când să-l cedezi și când nu, despre bătrânii pe care-i caută doamna aia elegantă cu coasa pe acasă, iar ei umple tramvaiele pe drum. S-a vorbit, dar se merge în continuare pe nesimț și coate, vociferări ascuțite. De silă, n-am cerut niciodată un loc și am preferat să leșin de multe ori direct pe oameni pentru că dacă ești tânăr implicit în creierul lor nu ai voie să fii bolnav.

Azi dimineață doi băieți cretini stăteau față în față pe scaune vorbind liniștiți, iar o tânără mămică asuda cu o copilă de vreo 2 ani în brațe și un băiețel de vreo 5 ani pe lângă ea. Un om le-a atras atenția să fie și ei bărbați și să cedeze un loc. Au răspuns că ei nu sunt bărbați, ei sunt la liceu și au stat în continuare pe locurile lor, spre stupoarea tuturor.

Nu știu ce dracu învață ăștia acasă sau de ce se duc la școală.

Mă bucur că se face niscai educație sexuală în școli, dacă ăștia nu știu nici să meargă pe străzi, măcar să învețe să f^]ă!….

 

0 thoughts on “locul din tramvai

 1. RMDudu

  E clar ca mamele lor n-au avut parte de educatie sexuala… ca poate nu-i mai faceau si era mai bine. Daca tot suntem aici, cred ca mamele lor n-au prea avut parte nici de bun simt, altfel ar fi transmis ceva si progeniturilor.
  Si stai tu linistita, ca nici sa f**a nu vor sti bine 😉

  Reply
  1. mixy Post author

   Asta înseamnă că n-o să se schimbe nimic niciodată. Perpetuum mobile.

   Reply
   1. RMDudu

    Ba se va schimba, dar nu in bine. Va fi din ce in ce mai rau. Cand va ajunge la insuportabil, ciclul se va repeta.

    Reply
 2. shiki

  nu e chestie de varsta , e legea junglei. aia invata peste tot , si la scoala si acasa. eu ma trezesc la lucru cateodata la sfarsitul zilei ca ba o gravida ,ba vreun amarat cu handicap groaznic ba vreo urgenta au stat cuminti la ” coada” pentru ca n-a vrut nimeni sa ii lase in fata sau macar sa stea undeva sa ii observam noi.

  Reply
  1. mixy

   Tipic. Exact ce spumeam, mai bine leșin pe oameni decât să cer un loc

   Reply
 3. arakelian

  lasa babele sa umble pe strada 🙂 ca asa se mentin active si slabe :))

  Cat despre educatia la acei baieti, eu la faze de astea ma abtin cu greu sa le dau cate una peste ceafa: la asa vorba, asa raspuns.
  Interesant ca si aici primii care ofera loc nu sunt ‘barbatii’ tineri ci tot doamnele.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.