ante renovare

By | 2016-04-08

Hai să zicem că lucrurile încep cât de cât să se așeze, în sensul că în curând va fi război la noi în casă. Cred că așezăm tabăra după Paști. Ne-am lămurit cam cu cine am vrea să facem treabă, am făcut calculele, ne-a luat cu trepidații, acum…rămâne de văzut. Am fost sfătuite să ne înarmăm cu multă răbdare, pentru că va fi multă mizerie, mult praf, o nebunie pe perioadă lungă. Colegii m-au întrebat:

– Şi? Ai calculat cam cât te costă?

– Fireşte.

– Bravo. Acum înmulţeşte valoarea aia cu 2. Hmmm, de fapt cu 3, ca să fii mai aproape de realitate.

 

Sfaturile de genul ăsta ne-au cam stresat, să spun drept. Azi dimineaţă îmi trimite fi-mea mesaj:

– Sunt unele în staţie, mamă şi fiică şi prietene de-ale fetei.  Mama o ceartă că n-a dormit acasă și aia cică „ păi unde dracu’ să dorm?” Pe urmă i-a zis mă-sii că îi e foame, „ai și tu 50 de bani să-mi iau un covrig, că mor de foame?” și mă-sa i-a zis „n-am, să fac boală dacă am!” și arătau așa jegoase și nespălate amândouă și mă gândeam așa… la următoarea noastră perioadă! Brrrr! Horror!

– Nu te mai plânge, că doar în următorii doi ani o să mănânci păpădie de pe șanț, pe urmă poți să treci la covrigi de 50 de bani 😛

– Hai, măi mami, termină, că mă dau singură spre adopție! :)))))))))))

 

0 thoughts on “ante renovare

 1. Carla

  Mereu costă mai mult decât evaluarea meșterilor.Când îmi amintesc perioadele de amenajări interioare…dimineața la 7 apărea echipa,invariabil după ce-şi beau cafeaua mergeau la baie.Am frecat buda ca-n armată vreo lună,şmotruiala de după nici n-am mai simțit-o de bucurie că s-a terminat șantierul.

  Reply
  1. mixy Post author

   O lună? Ai scăpat ieftin… Mi s-au promis 6 săptămâni

   Reply
 2. Pingback: mi-a luat moneda – mixy.ro

 3. arakelian

  eram sigura ca ti-am comentat.

  Noua ne-au plecat mesterii ed curand. Mesteri faini!: au stat cat au zis, au acoperit parchetul cu carton si scotch, si liftul sa nu murdareasca, a costat mai mult decat au zis, cu 20% in plus (dar asta ca pe traseu am rugat sa verifice si sa schimbe toti robinetii asadar au descoperit probleme la reteaua de apa) dar si ca pe traseu eu m-am sucit si am vrut niste lumina si inca o priza etc.

  La electrice si pereti sparti si robineti si tevi e musai nevoie de specialist, dar la pereti a ramas ca zugravim noi. Fitness curat, mai ieftin, dar zau ca prefer sa fac eu, prost, dar macar am grija de cele ale mele, imi pun scotch peste tot, imi acoper cum stiu etc.

  Reply
  1. mixy Post author

   Sunt prostii pe care mi-e teamă să le fac singură. E un domeniu (ăsta cu pereţii) pe care nu-l stăpânesc: să-i îndrept, să-i gletuiesc…

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.