stalkeri pe facebook

By | 2016-08-23

Ai auzit de exemplare feminine agăţate pe facebook, recte fetiţe cărora li se cer poze indecente, fete cărora li se promite un măritiş prin Europa şi când zic şi ele că au câştigat potul cel mare îşi dau seama că au ajuns prostituate pe-acolo, femei care lasă pisicile în casă şi pleacă în vacanţe cucerite de marele macho cu care au socializat şi ajung tranşate prin locuri exotice?

Bun.

Hai să-ţi dau nişte ponturi pentru a te feri de stalkerii de pe facebook:

– Nu-ţi mai da chek-in-uri prin malluri sau vârf de munte, ca să ştie toată lumea unde eşti. Dacă simţi neapărat nevoia, poţi da chek-in în faţa tomberoanelor de lângă bloc, cu siguranţă e haios şi nu simte nimeni nevoia să te urmărească.

– Şterge-ţi selfie-urile indiferent că eşti în bikini sau burka şi pune în locul lor poze cu mâţe, răsărituri de soare, răsaduri de roşii sau citate motivaţionale cu iz de filme indiene.

– Renunţă la pozele de profil în care arăţi cât de cât decent şi fă-ţi o fotografie nouă cu tine rasă în cap.

– Poţi dezactiva contul pe o perioadă determinată, timp în care dacă plouă trebuie să te uiţi pe geam ca să afli că îţi trebuie umbrelă sau să ţii televizorul deschis ca să auzi cum ia Steaua al cincilea gol.

– Ignoră invidia prietenelor gen: “Faaată, m-aş bucura să mă urmărească şi pe mine în sfârşit cineva! Aş bate din pinteni de bucurie”. Astea-s sonate, vezi de treabă şi verifică punctele de mai sus.

Dacă nimic din toate astea nu merge, porcăie-l româneşte într-un mesaj (dau pe privat sfaturi suculente cu cratime bonus), raportează-l şi dă-i block.

 

0 thoughts on “stalkeri pe facebook

  1. o femeie

    astea le invatai de la politisti acum ceva ani cand imi ziceau ca furturi sigure sunt in casele goale. Ajunge sa vada ca si-a dat tag cu X la Y km distanta 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.