Huse de la Ciocotec ridicate la rang de accesorii must-have (P)

By | 2017-05-04

Huse de la Ciocotec ridicate la rang de accesorii must-have

Se poate zice ca de de curand husele de telefon au devenit un accesoriu chiar si mai important decat geanta sau ochelarii de soare. Acum nu cautam sa ne mai asortam aceste lucruri cu hainele de zi cu zi, ci vrem ca si husele de smartphone sa exprime personalitatea noastra. Magazinul online de accesorii must have Ciocotec.com ghiceste dorintele celor preocupati de un stil perfect. De aceea, introduce pe site o gama noua si moderna de huse iPhone 7 si alte modele de telefon.

Fii la moda cu noile huse de la Ciocotec.com!

Ce reprezinta un smartphone pentru noi? Este un lucru devenit o parte din noi. Este un lucru ce ne face sa ne panicam cel mai tare atunci cand nu il gasim in geanta, pe masa sau in buzunare. De aceea este logic ca a devenit accesoriul nostru must-have numarul 1. Si pentru ca grija noastra pentru acest dispozitiv este foarte mare, nici husele de la Ciocotec.com nu pot lipsi din schema.
Ai vazut fel si fel de huse iPhone 7 si carcase amuzante, moderne, funky sau cu paiete si blanita in prezentarile marilor case de moda internationale. Ceea ce este si mai frapant este faptul ca modelele din defilari purtau aceste huse de telefon pe post de accesorii must-have fara telefoanele propriu-zise. De aceea, carcasele si bumperele cool au devenit la moda printre noi. Iar ca sa fii si tu la moda cu modelul tau de iPhone 7 ia-ti de aici cele mai noi huse de la Ciocotec – https://ciocotec.com/collections/huse-iphone-7.

Telefonul – un portal intr-o alta lume. Husa de telefon- un accesoriu must-have

Un asemenea trend – husa pentru telefon – este la indemana oricui si face parte din viata ta, la fel ca si smartphone-ul. Nu este doar o declaratie de stil sau o provocare pentru ceilalti din jur. Stiai ca cu cat mai multa importanta dai telefonului tau, cu atat mai mult il consideri deja un accesoriu must-have, ba chiar ceva fara de care nu ai mai putea trai in ziua de azi?
Cand iti faci un selfie sau cand cauti prin agenda, cand iti notezi ceva sau cand citesti un articol de pe un blog, telefonul tau este ca un portal in alta lume. Iar a avea o husa colorata, cu stil, cool sau monocroma zice la fel de multe despre tine ca si alegerile tale vestimentare. Aceste huse de la Ciocotec te caracterizeaza dintr-o singura privire.
Oricine isi poate da seama de felul in care esti dupa modelul de husa, carcasa sau accesoriu cu care alegi sa iti echipezi telefonul preferat. Asadar, din colectia noua de huse de la Ciocotec tu ce alegi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.