co călărisme

By | 2017-08-13

Dacă tot mă “relaxez” urmărind filme proaste și citind chestii de buzunar (apropo, am găsit niște cărți vechi Matematica de vacanță, de-alea cu jocuri logice, rebusuri and stuff și am zâmbit cu drag amintirilor cu vacanțe pline de lecturi interesante, am răsfoit câteva pagini și-am zis: „Neaaaa, a trecut vremea aia, nu mai ține acum!”) am dat de niște literatură de specialitate cu sfârcuri and so on. Că știți că bărbații se relaxează la filme porno în timp ce femeile oftează pe d-astea romanțioase. Așa. Ce am dedus din 2 fițuici de puțin peste suta de pagini scrise de autori diferiți:

Bărbatul ideal e musculos, tandru cât să dea ideea că poate să o fărâme (pe femeie, firește!), puțin aspru, figură proeminentă și aproximativ frumoasă, dar cel mai mult fioroasă. Se ține de curul ei de la distanță, iar ea face pe căpoasa în timp ce el îi invadează lumea și simțurile ambițios, ca un vin vechi bun.

Concluzia:  de-aia au cocalarii succes la femei și programatorii nu.

 

2 thoughts on “co călărisme

  1. Hapi

    Bărbatul ideal? Hi hi tocmai l-ai descris pe Jim Carey în Ace Ventura detectivul lu pește.
    Cum să n-aibă ITștii succes la femei? Lângămine ar sta unu 3 zile maxim după ce mi-ar sparge parola de mail din dragoste.

    Reply
    1. mixy

      =))))) Păi relaţie de 3 zile, mă? Fii serioasă, aşa ajunge doar 1 zi.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.