de ce nu e bine să ai facebook pe telefon

By | 2017-08-17

Pe lângă faptul că mănâncă o grămadă de baterie mai ales dacă ai notificările activate…

Mă pozasem în gură… adică eu de obicei aşa îmi fac selfie-uri, să văd cum mai arată un coş, o alea. Eventual cu bliţ. Ca idee, dacă majoritatea „drăguţelor” au oglinjoare să se pudreze, eu am una la muncă, una în geantă, una pe biroul de acasă şi restul prin casă. Nu ştii niciodată când ai nevoie să-ţi verifici o bubă, un herpes, un coş, o aftă…

Cum vă spun, mă pozasem în gură să îi trimit soră-mii dovada că gâtul meu nu mai e alb de puroi, ci mai dispersat, aşa, ca şi cum te-ai fi jucat cu o placă de polistiren fărâmiţând-o. Îi trimit soră-mii poza şi-apoi intru pe facebook să văd ce mai face lumea, că de socializat m-am lăsat.

Când colo, îmi apare instant:” Vrei să postezi o fotografie recentă, Mixy?” şi maaaare frumuseţe de interior de gât.

Marş, bâşti, du-te dracului cu ideile tale de fotografii recente!

Apoi mă gândeam așa…cam câte like-uri aş lua pentru un astfel de share oribil pe fb. Asta în cazul în care m-aș hotărî să distribui pentru că vreau eu, nu cum mă îndeamnă facebookul  să share cu japca.

 

 

2 thoughts on “de ce nu e bine să ai facebook pe telefon

 1. arakelian

  L-am dezinstalat de pe telefon. Nu din motive de share ci din motive ca seara ma bagam in pat, parca nu venea somnul cel mare, si scoteam telefonul si incepeam sa scrooool sii pac sii urma de somn mic disparea si treceau 2 ore eu cu scrool.
  Acum il las pe hol serile si zau ca dorm mai mult si mai bine.

  Reply
  1. mixy

   Dacă mă pun în pat nu mâ interesează ce zbârnâie, dar ziua mă scoate din pepeni

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.