7 metode sa iti surprinzi placut iubitul

By | 2017-08-31

Barbatii, oricat de duri ar parea, sunt totiusi niste suflete sensibile, receptive la lucurile mici care arata dragostea. Cum sa iti surprinzi iubitul si sa nu dai nici o sansa monotoniei sa intervina intre voi? Sunt multe de facut…

Fa-i un cadou fara nici un motiv special. Cadourile din senin au fost si sunt intotdeauna apreciate. Daca exista ceva despre care stii ca a isi doreste, cum ar fi un joc sau ceva echipament sportiv, iesi si-l cumpara pentru el. Daca el isi doreste un hoverboard, cauta o oferta buna si fa-i aceasta bucurie. Sau, si mai frumos,  ia doua si iesiti impreuna la plimbare.

Daca nu stii nimic despre ceea ce el doreste in mod special sau daca acel element iti depaseste clar bugetul, surprinde-l cu ceva accesibil despre care stii ca-l va bucura mult, ca o carte sau un DVD despre ceva care il intereseaza.

Daca esti prea tanara pentru daruri mari sau pentru oricare dintre  cadourile costisitoare, ii poti face o surpriza doar ducandu-i o ciololata!

Cu cat iti descrii mai putin darul ca pe un lucru normal, cu atat mai minunat va parea. Daca ii faci un cadou si il oferi spunand doar “Stiu ca nu e mare lucru, dar m-am gandit doar la tine”, el va fi dat pe spate. Garantat.

 

Cumpara-i bilete la ceva ce i-ar placea. Evenimente sportive, concerte, festivaluri de bere si alte evenimente din zona in care locuiti amandoi sunt idei de tip grozav. Cumpara-i biletele si planifica tot din timp Afla din vreme ce alte alte activitati se mai pot desfasura in apropiere si fa din acea data o zi speciala pentru amandoi.

 

Alternativ, planifica-i o noapte cu baietii doar pentru el. Cumpara-i lui si prietenului lui niste bilete de concert si trimite-i pe amandoi acolo. Apoi stai acasa si petrece niste timp cu tine de calitate – rasfata-te cu o baie cu spuma, fa-ti unghiile, uita-te la un film de dragoste despre care stii ca e grozav.

 

Rasfata-l pentru o zi intreaga. O zi in care sa il tratezi ca pe un rege va fi o surpriza binevenita pentru orice barbat. Daca vrei sa-ti surprinzi iubitul, asteapta-i ziua de nastere, apoi spune-i ca el va lua toate deciziile pentru intreaga zi. Lasa-l sa fie responsabil si inventiv.

 

Da-i o zi libera sa faci tu niste treburi sau sa te gandesti la ceva. Pleaca din calea lui ca sa-l pastrezi relaxat. Lasati-l sa planifice lucrurile. Daca vrea sa pleci, atunci iesi in oras singura. Daca vrea sa ramai cu el, ramai acolo cu el.

 

Planifica-i o masa distractiva. O multime de oameni spun ca drumul catre inima unui barbat trece prin stomac. Este probabil adevarat pentru multi, atat barbati cat si femei. Pregatirea mesei preferate este un gest frumos indiferent de cat timp sunteti voi doi impreuna.

Daca relatia este noua si nu ai mai gatit niciodata pentru el, sa il inviti la o masa gatita la tine acasa va fi o surpriza placuta, indiferent de ceea ce vrei sa gatesti. Apoi il puteti pregati micul dejun in pat in dimineata urmatoare daca relatia voastra a ajuns in acel punct.
Surprinde-l cu pranzul la serviciu. Chiar daca este prea ocupat sa-l manance cu tine, efortul suplimentar din partea ta va fi o surpriza dulce si o modalitate eficienta de a-i arata cat de mult te gandesti la el, chiar si atunci cand nu sunteti fizic impreuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.