as vrea sa fie barbati

By | 2017-09-25

Eu nu înțeleg de ce trebuie să merg la ANAF și să dau de niște scârboase de femei. Băi nene, mi se umflă fierea numai când le văd, am niște grețuri care nu trec nici cu hepatobil, nici cu de-alea anti-vomă. Serios! Frate, deci mergi cu niște declarații/notificări la ele, zici că le călărești familia, așa te privesc. Când deschide vreuna gura, pare că a băut acid toată noaptea, abia o dezlipește, și dacă totuși o face, scoate numai venin, mai bine ar ține-o dracului închisă. Brrr!…
Făcând o comparație, mă uit la casierițele de la supermarket-uri, sunt stoarse de oboseală, nefumate, nepișate, nenimic, dar au puterea să-ți dea binețe și să te salute la plecare. Și să-ți ofere nenorocita aia de pungă.
Deci amărâtele alea pot să-ți vorbească frumos și să îți zâmbească eventual, dar amărâtele de la ANAF se poartă ca ăia de-i luau birul lui Moromete. Stai frate, că am venit să depun o porcărie pentru că voi nu sunteți în stare să faceți o reglare nici măcar în 30 de zile, în timp ce eu îmi sparg creierii cum să depun o declarație pe care ultima ordonanță zice să o depun așa, dar pe care voi nu o haliți așa că vă dă cu eroare, deci noi suntem de vină, voi deștepți.
Și după toate astea mă tratezi ca pe-o spărcâială de rață, fă, doamna care reprezintă anaf! Alo, mănânci pentru că proștii care depun declarațiile alea sunt proști care produc! Se aude până la tine acolo? Știu că voi sunteți deștepți pentru că știți fiecare câte o literă de articol din codul fiscal în timp ce noi trebuie să știm tot ce știu toate departamentele camerele de pe toate etajele din clădirea în care lucrezi, că altfel i se scoală vreunuia să amendeze firma de la care mănânc eu pâine și se duce….de suflet către groapă bugetarea pentru următorul trimestru.
Nu vreau să mă pupi în…whatever, vreau să mă tratezi normal, omenește, cu bun simț. Și pe bune, dacă nu reușești, îmi doresc să aibă anaf-ul numai angajați bărbați, ăștia par mai ok, rar, dar ok, comunică, ascultă, sar în ajutor cu idei – conform pielii legislației, firește.
Și dacă nu ascultă și se poartă ca niște grețuri, măcar pot să înjur bărbații că sunt niște porci, așa cum se face din vremuri străvechi pe diverse motive. Pare o chestie în grafic, pentru că dacă e să aleg între a înjura niște porci versus a înjura o gașcă de scroafe anafiste, îmi stă în gât să înjur muieri, pentru că sper că sunt o feministă (fssss)
Deci aș vrea să fii bărbat, fă doamnă. Sau să pleci.

2 thoughts on “as vrea sa fie barbati

  1. arakelian

    deci cu ANAF-ul numai de bine. De cateva zile sunam si eu su si o prietena, de cand o zis ca cere romanilor sa informeze rezidenta fiscala. Fiecare zice cate altceva, printre prostiile de la telefon o persoana a cerut sa venim personal sa rezolvam situatia (alooo, sun din Congo!! , nu pot sa iau concediu de la sef ca merg la anaf la Dorohoi!), sau si mai tare: avem nevoie de contractul de munca si de contractul de inchiriere din strainatate dar nu prin posta ca nu e de incredere (alloo, sunt date private!! nici voi nu sunteti de incredere)

    Reply
  2. Mixy

    Vai, îmi doresc tare mult sa scriu despre o experiență plăcută cu anaful. Măcar una!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.