Daca nu ti-ai curatat covoarele toata vara

By | 2017-10-18

Ce sa-ti fac daca esti delasator? Toata vara te-abatut la cap sotia sa rezolvi problema covoarelor: ori gasiti o firma curatat covoare , ori le scuturi de praf si le bati bine, iar ea se chinuieste sa le spele in cada. Ai si tu dreptate ca nu aveati unde sa le intindeti, in special pe cel din sufragerie, care este mare si greu, dar va convine cand vin musafirii si raman cu privirile atintite pe petele de vin, ciocolata, ceai si cafea de pe el, ca l-ati ales si in culori deschise? O fi el elegant, dar bej, alb si crem se murdaresc si daca nu ar fi copiii vinovati direct de acest lucru. Este de ajuns sa luati masa in sufragerie si sa va jucati cum sunteti voi obisnuiti, sa va tachinati, sa va prindeti de brat si sa va gadilati unul pe celalalt cand sunteti cu paharele pline in mana…
Vad cum zambesti amar si stiu de gandesti? Nici ea nu ar fi scos petele acelea, atunci, asculta-ma bine! Stiu pe cineva care scoate absolut toate petele si din covoare si din tapiterie: Curat-Tapiterii.ro!
Lucreaza in echipa, repede si bine cu tehnologie de inalta clasa. Pot folosi exclusiv curatarea cu aburi, daca nu vrei substante chimice. Nu le curata de ochii soacrei sa ramana mizeria in locurile invizibile sau mai greu accesibile. Sunt renumiti pentru servicii de calitate la cele mai avantajoase preturi.
Hai, profita cat mai sunt zile insorite de toamna ca in curand vine iarna si nu trebuie sa va prinda cu mizerie! Vezi ca si tapiteria ar trebui curatata in profunzime: de petele de la suprafata, de praful care a patruns in profunzime, de vietatile mici, invizibile cu ochiul liber care s-au instalat in ele.
Ei, nici chiar asa! Nu ti-am zis sa incarci canapeaua, fotoliile si covoarele, sa-ti ramana casa pustie ca o gara si tu sa dai impresia ca te muti. Este de ajuns sa faci o programare si vin ei acasa. Sunt parolisti si dedicati profesiei fiindca adora curatenia, isi iubesc clientii si tin la sanatatea acestora.
Evident ca daca tot se deplaseaza la domiciliu, gandeste-te sa faci mai mult decat ti-a spus sotia, sa o impresionezi cu spiritual tau gospodaresc: spune-le ca doresti si o curatare a tuturor saltelelor din casa fiindca, desi nu se vede, si ele au colectat multa murdarie.
Sa stii ca in Bucuresti nu iti percep absolut nimic pentru deplasare (pe cine mai gasesti tu asa de amabil?), iar in cazul unei colaborari de durata, puteti renegocia tarifele afisate pe site.
In cazul covoarelor preturile difera in functie de dimensiuni, iar pentru celelalte tipuri de curatari casnice preturile sunt urmatoarele:
Saltea dublă tip relexa 120 lei
Saltea o persoană 80 lei
Canapea 3 locuri material textil 130 lei
Canapea 3 locuri piele 160 lei
Fotoliu material textil 40 lei
Fotoliu piele 50 lei
Scaun tapițerie textilă 20 – 30 lei
Scaun tapițerie piele 30 – 50 lei.
In concluzie, grabeste-te sa-i contactezi cat mai repede ca au mult de lucru, iar daca intrati cu covoarele, saltelele si tapiteria murdare in iarna, nu mai ai liniste cu sotia!

One thought on “Daca nu ti-ai curatat covoarele toata vara

  1. arakelian

    am aruncat covoarele, mai am unu singur la care ma uit lung. Singura lui scapare e ca pe el se joaca fata 😀 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.