3 aspecte de care să ții cont înainte să cumperi un colțar

By | 2017-11-08

Deși colțarele sunt niște piese de mobilier foarte prietenoase atât pentru familiile cu copii, cât și pentru cuplurile care trăiesc singure, nu toată lumea le iubește. În general, poți fie să fii fanul colțarelor, fie să le urăști.

Pe orice parte a baricadei ești, e important să știi că un colțar nu trebuie neapărat să stea într-un colț, așa cum sugerează numele. Poți găsi variante în care colțarul stă în mijlocul camerei sau lipit de un perete. În orice caz, este o alternativă bună pentru canapeaua obișnuită, iar avantajul principal este spațiul suplimentar pe care îl oferă.

Nu ești sigur cum să alegi un colțar potrivit pentru casa ta? Citește mai departe 3 aspecte de care să ții cont înainte de a începe căutările. Pregătit? Să începem!

  1. Tipul de colțar

Înainte să achiziționezi un astfel de obiect, e important să știi ce nevoi ai și cât spațiu ai în sufrageria sau în camera în care vrei să îl plasezi. De exemplu, există colțare de tip grup, care au un număr egal de locuri în stânga și în dreapta. Mai jos, poți vedea un exemplu.

De asemenea, mai există și colțare a căror parte stângă sau dreaptă se termină fără braț și acestea sunt destul de populare. Un al treilea tip de colțar este cel cu un număr asimetric de locuri, dar cu brațe în ambele capete.

Click aici pentru oferta de colțare dacă ești interesat să găsești oricare dintre cele trei tipuri descrise mai sus.

  1. Materialul

În funcție de nevoile tale și ale familiei, cât și de personalitatea și stilul tău, e necesar să te gândești și la material. Poți alege colțare din piele dacă ești adeptul eleganței și al luxului. Pe de altă parte, dacă vrei să aduci culoare în spațiul tău, alege un material textil. Dacă ești un romantic incurabil, mătasea este materialul tău!

  1. Accesoriile

Pe lângă alegerea colțarului, va trebui să te gândești și la cum să îl pui în valoare. Dacă plasezi colțarul într-o sufragerie, poți adaugă plante, măsuțe de cafea sau comode cu sertare. În funcție de materialul ales, poți adăuga perne cu imprimeuri interesante (în cazul în care ai ales material textil). Alege accesoriile în funcție de colțar și nu invers.

În final, sper ca aceste trei aspecte enumerate în articol să te ajute să îți alegi un colțar potrivit pentru casă. Îți țin pumnii și spor la decorat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.