Ceasuri Guess reduse pana la 50 % pe Ceasmania.ro

By | 2017-11-22

Istoria brand-ului Guess incepe in anul 1981, infiintat de Georges Marciano, caruia pe parcurs i s-au alaturat fratii sai Maurice, Armand si Paul, impreuna infiintand o companie de blugi, ce avea sa devina una dintre cele mai renumite companii de brand-uri Fashion din lume.

In 1984, GUESS a introdus pe piata linile de ceasuri cunoscute sub numele de „Guess“, „Guess Steel“,  „Guess Collection“.

Ceasurile Guess sunt caracterizate ca fiind ceasuri fashion, in concordanta cu imaginea Guess, ele continua evolutia brand-ului si sunt adresate tinerilor si consumatorilor de moda din intreaga lume.

Ceasurile Guess au la baza designul inovator si o strategie de marketing indrazneata care a cuprins de-a lungul timpului celebritati precum Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra care au avut impact fenomenal in randul tinerilor.

 

Distribuitorul Oficial Guess Romania Ceasmania.ro ofera spre vanzare o gama larga de ceasuri Guess la preturi accesibile.

Ceasmania.ro este distribuitor oficial in Romania pentru ceasurile Guess. Alege sa cumperi doar ceasuri Guess originale doar de la vanzatori autorizati sau dealeri oficiali pentru a avea mereu cea mai buna experienta.

 

Ceasmania este cel mai popular magazin online de ceasuri de mana originale.  Distribuitori oficiali in Romania pentru Guess, astfel ai garantia ca vei achizitiona ceasuri originale Guess la cele mai bune preturi. Constant aduc modele noi si iti pun la dispozitie cea mai mare colectie de ceasuri Guess originale de pe piata.

 

Accesand magazinul online Ceasmania, vei beneficia de numeroase reduceri si oferte avantajoase la ceasuri barbatesti  si ceasuri dama originale de marca precum GUESS, GC – Guess Collection, Xonix, Wesse, ESCAPE, Tissot, Gant, Detomaso, Maserati, Sekonda și alte marci populare .

 

Ceasul se numara printre accesoriile mereu prezente pe podium, indiferent de trendurile momentului. Este un accesoriu care a devenit clasic, penduland adesea intre functia sa practica si statutul de bijuterie. Exista marci care, in timp, au devenit adevarate embleme ale elegantei prin ceasurile create de a lungul anilor, adevarate simboluri ale bunului gust ale feminitatii sau ale extravagantei.

Ca orice alt accesoriu, ceasul vine intr-o varietate de forme si dimensiuni. Este nevoie de putina atentie cand il cautam deoarece, pe langa alegerea potrivita a stilului si gasirea unui ceas pe gustul nostru, trebuie sa fie un accesoriu care sa se potriveasca si pe incheietura persoanei care il va purta.

Acordati timp cautarii ceasului! Acesta trebuie sa fie tot atat de lat pe cat de lata este incheietura mainii, fara sa treaca de aceasta. Exista si ceasuri medii, care acopera doar o parte a incheieturii, insa un ceas masculin ar trebui sa acopere cel putin trei sferturi din incheietura. Atentie la ceasurile prea subtiri, care trec deja pe teritoriul feminitatii.

 

 

Daca ideea cadourilor de Craciun va streseaza, puteti achizitiona ceasuri barbati online cu reduceri de vis iar personalul ceasmania specializat iti va  oferi informatii complete despre ceasuri  barbatesti care te intereseaza si te va ajuta sa iti alegi  ceasul potrivit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.