După violență (5)

By | 2018-02-18

Poate n-o să îți vină să crezi, dar aici toate suntem o gașcă de curve. Internaționale, aș putea spune, pentru că suntem din mai multe colțuri ale lumii. Nici una n-a primit atenții, bijuterii, nu a fost răsfățată, iar după momentele în care a fost răsfățată (i s-a vorbit frumos), a regretat că a fost. Ne-am cumpărat singure ce am avut nevoie, punând în față nevoile copiilor. Ni s-a reproșat că ne-am cumpărat ce am avut nevoie, lucrurile au fost tăiate, blestemate, minimalizate, umilite. Ni s-au cerut bani în diverse forme pentru diverse ocazii.

Nu suntem doamne, suntem curve. Cu copii după noi, în diverse ipostaze, cu poștașul, cu șeful, cu colegii, cu nenea care vinde pâine și spune frumos mai poftiți pe aici, cu ăla de la masa vecină care a tras cu ochiul la masa noastră, observând de fapt cum ne tratează prostul din dotare. Suntem curve cu simple cunoștințe care rămân interzise când văd ce apelative ne adresează el când ne văd robotind ca titirezii pe lângă el și de fapt nu suntem bune de nimic.

Suntem curve dacă ne vedem frații și surorile, niște bulangii și niște alte curve, pentru că ei vor să ne combine cu alții, că nu le place de prostul din dotare. Suntem curve dacă ne vedem părinții și bunicii, pentru că nici ei nu-l au pe prost la inimă, iar el simte chestia asta, el știe mai bine decât oricine, atât de mult ne iubește și ne vrea binele.

Suntem atât de curve încât dacă nu ne culcăm cu ei înseamnă că suntem sătule de plă, iar dacă ne culcăm cu ei înseamnă că ne place pla. Dacă ne sună vreun bărbat (poate fi și nenea de la cablu) are bucurii la noi și suntem întrebate dacă o are mai mare. Dacă sunăm vreun instalator…oh, ce orgie!

Dap, cam atât suntem de curve. Sau poate mult mai rău.

Încep să o înțeleg pe mamaie de ce după o viață de bătăi cu furci, topoare și ligheane, dormit pe marginea șanțului cu copiii, abia aștepta să-i moară prostul din dotare și spunea:

– O să-mi fac părul creț, mă îmbrac în roșu și mă dau cu ruj roșu, maică! Poa să râdă toată lumea, io așa fac!

Nici măcar atâta lucru n-a făcut. Atât a fost de curvă.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.