curat la produs de igiena

By | 2018-11-05

M-am obișnuit ca bărbații să simtă nevoia să dea noroc cu mine, nu numai între ei, dar e chiar ok, nu mă deranjează se întâmplă de când mă știu.

E drept, feminitatea mea lasă de dorit, că dacă îmi plac florile asta nu înseamnă că nu fac și experimente băiețești  cu ele. Hmmm, sună ca dracu’ ultima propoziție.

În fine, ultima găselniță e să pun gheață florilor din vază. Mi se pare că țin mai mult așa. Aș vrea să nu se ofilească niciodată. Pe de altă parte, mă simt de parcă le-aș îndopa de formol. Un mort frumos cu ochii vii, ce scânteie-n afară…

Unchiul meu, florar, s-a crucit când m-a auzit,

– Ești nebună. Dacă trandafirul a stat pe unde a stat, a călătorit, a mai stat în en-gross și apoi la mine pe tarabă, vrei să stea și la tine în glastră?!!

– Păi dacă tot am dat bani pe el aș vrea să și stea cu mine, nu? Că dacă aveam nevoie doar de ambalaj, cumpăram din altă parte mai ieftin, mersi.

În altă ordine de idei feminitatea mea a fost greu pusă la încercare, pentru că iar am făcut o curățenie prin recipientele din baie. Mor să le văd pe sfârșite, neterminate și altele de alte nunațe începute, astfel că am făcut niște combinații de aveam recipientul de săpun lichid jumătate roz, jumătate mov. De teamă să nu mă certe fii-mea că am nenorocit “mirosurile”, le-am amestecat zdruncinând sârguincios recipientul, iar acum avem săpun lichid de o culoare căcănie spre… cred că gri. Habar n-am, că încep să se separe și să redevină culorile inițiale.

Speram să nu observe fata mea foarte repede, când am auzit-o țipând din baie:

– Băi, mami!…

Hait, să vezi că s-a prins!

Îmi fac mea culpa din mers, pășind spre baie:

– Da știu, mi s-a părut că sunt aceeași culoare și le-am combinat.

În privirea ei lucea un buchet de sentimente: amuzament, furie, mami, nu te mai faci bine

Se echilibrează și mă întreabă:

– Mami, unde e balsamul meu de păr?

– Mmm… păi nu știu… nu e ăla din mâna ta?

– Ăsta-i șampon. Balsamul arată aproape la fel, numai că scrie pe etichetă că e balsam de păr, iar flaconul are deschiderea invers.

– Ah, seriooos??! Ia uite strategie, la treaba asta nu m-aș fi gândit!

– Ce naiba, măi mami, nici atâta lucru n-ai observat? Cât poți să fii de băiețel??!?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.