niste time out

By | 2019-02-02

Cum să-ți explic? Sunt foarte obosită. Pe lângă viața asta care uneori e chiar obositoare, m-a rupt o bronho-aproape pneumonie sau ce dracu’ e, că n-am vrut să merg la spital la pneumonie, nu am amintiri simpatice de acolo și nici o linie paternă genetică sănătoasă pe partea asta. Am preferat să iau rețetele medicului de familie și să tușesc. Noaptea e un deliciu să tușești în loc să dormi. Multe nopți la rând. Pun pariu că mă urăște cel puțin juma’ de bloc, o să umblu cu cagula pe moacă să nu mă recunoască.

Mănânc chiar dacă nu mi-e foame, uneori mai vărs de la atâta tuse, ajung la baie și mă răstesc la capacul de wc ca la ultimul dușman. Dar basculez haleală în continuare, frățică, altfel știi cum zdrăngăne pastilele în mine când merg?! Pfuu!…Zici că-s bile de extragere loto.

Am ieșit azi nițel la soare, că e frumos și cald, parcă e primăvară afară. Am zis că parcă mi-e mai bine și să îmi aerisesc un pic plămânii, era bună ideea, dar razele soarelui m-au atacat nesimțite și mi-au produs niște  tuse convulsivă de-mi sărea geaca pe spinare ca în dansul Călușarii.Mi-am luat așadar oboseala și tusea târându-le înapoi, acasă.

În rest să știi că respir și nu îmi doresc decât să dorm buștean câteva ore.

Tu? Ești ok?

6 thoughts on “niste time out

  1. maya

    Am tușit ca tine toata luna decembrie, noaptea ma trezeam așa și tușeam până nu mai puteam respira, intr-un final am ajuns la doctor, laringită și o recomandare sa imi fac un ct la plămâni, dar intre timp m-am dres. In perioada aia am băut sirop de brad cu apă călduță, mă ajuta, așa că poate încerci 🙂

    Reply
  2. mixy Post author

    Ah, siropuri de-alea halesc ca pe…am vrut să spun pâine, dar nu halesc atâta pâine, cât siropuri.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.