cea mai buna varza

By | 2019-12-24

Îți duduie sarmalele pe aragaz? Miroase peste tot, pe stradă, pe scară a cârnățăraie, cozonăcăraie, chestii mirositoare numai bune de mâncat? Ai cumpărat carne bună cum au băieții de aici, de-am zis când le-am văzut că mie nu-mi ajung ăia 6 metri lungime de intestin pe care le am în mine și 200 metri pătrați suprafață cu rol de absorbție?!

Vin sărbători frumoase.

Ce voiam să zic, în caz că n-ai apucat să cumperi: recomand cu căldură cumpărarea verzei din piață în caz că ai nevoie de medical în perioada asta. Mie mi-a fost lene să merg la mama să iau varză, am apelat la țărani. Am mai făcut treaba asta în trecut, dar de data asta s-a lăsat cu dureri severe de mațe și drumuri dese la toaletă, de la câteva foi de varză murată.

Ca să înțelegi, plânge și Dumnezeu de mila mea, am niște dureri de burtă de-mi vine să râd de nervi că nu-mi mai trec. În ajun de sărbători, după cum vezi. A tras unul adineauri o petardă pe stradă, am vrut să mă sperii, dar mi-a fost teamă să o fac! M-am crispat corespunzător și mi-a venit să râd de reacția mea, dar crezi că pot măcar să râd??!!

2 thoughts on “cea mai buna varza

  1. O femeie

    Varza aia e inocenta, e o epidemie de ceva gastro, cunosc x persoane pe toaleta si cu lighean in bratze simultan. Si zau ca unii nu au pus gura pe varza in viata lor.
    Craciun fericit!

    Reply
  2. Roxana

    Imi pare rău! Poate fi şi varza de vină. Eu una am primit o varză murată de la o cunoştiinţă. Dar probabil că nu era bine murată sau am ţinut-o în balcon şi a bătut-o soarele, că nu mirosea bine şi aşa că n-am folosit-o. M-am dus chiar la piaţă şi am luat alta. Dar a fost bună. Cred că la mine se intampla la fel dacă foloseam varza primită.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.