pică para

By | 2020-05-10

Abia băgasem un pahar de sana la concasor și mă uitam la para care zăcea singură nu mai știam de câtă vreme pe aparatul de microunde din bucătărie. (Era să zic pe biroul de microunde, în casă toate par birou când te fâțâi cu laptopul după tine. La începutul pandemiei mi-am propus să stau într-un singur loc, ca la birou, încă mai luam pe mine tricoul cu sigla firmei ca să mă simt la muncă. Mai pe urmă am început să mă pieptăn mai pe seară, dar asta nu neapărat, am mai lăsat pieptănatul și pe a doua seară)

Cum îți spun, mă uitam la para aia și mi se părea că am o grenadă în mână. Combinația pe care ar fi făcut-o cu laptele ăla îmi dădea fiori reci pe coloană. Mintea îmi forfota: Ești nebună?? Ce vrei să faci, ne sinucizi? Îți dai seama ce meteorism în mațe provoacă asta acum? Toaleta e la 10 pași de baie dacă te duci în dorul lelii, în cazul de față or să fie 5 pași, o să alergi cu ochii scoși spre wc ca o antilopă fugărită de feline fioroase, o să gâfâi și o să mori, pentru că tu nu mai știi să alergi 5 pași!

Două săptămâni a mai stat paia aia pe biroul aparatul de microunde, până aproape s-a stricat și ce a mai rămas valid praise be! n-a produs ravagii.

Vezi mă, ce înseamnă să fii conștient ce bagi în tine?

😀

2 thoughts on “pică para

  1. o femeie

    hai ca nu e asa dramatica aceasta combinatie. Pe incercatelea. Da, m-ajuta la constipatie.
    Vreau sa o fac mai furtunoasa? si un kil de prune, va rog :))

    Reply
  2. Ioana

    Oau, 2 saptamani?? Sa ce para fu aia bre? Ca astea de le iau de aici dacă nu le mănânci în 3 zile maxim, deja sunt terci, iar dacă sunt d’alea verzi, le ia cam o saptamana sa ajungă în același stadiu de terciozitate.
    Anyway, nimic nu bate apa după bere….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.