fast and furious – life, baby!

By | 2013-07-22

Am văzut aseară Fast and Furious 6. Ţin să spun că mi-a plăcut de la capul locului seria asta de filme. Adrenalină. E motivul pentru care jucam NFS într-o veselie într-o perioadă. Viaţă, nene!

Aceleaşi sentimente le aveam aseară, după film. Îmi bubuia încă muzica lor antrenantă în suflet şi motoarele alea performante. Îmi era dor de vânt în plete, dans, nebunia tinereţii. Îmi era dor să mă dau într-un tobogan mare şi să ţip, îmi era dor să plec, să merg în vacanţă, să flutur eşarfe alergând pe malul mării, să merg în viteză la vale pe bicicletă, să mă crăcănez pe role pentru că nu ştiu să merg, să sar coarda într-un cadru decent, să fluier cu păsările din pădure…

Până când am luat un coş de gunoi în braţe , care nu ştiu ce căuta-n cărare în penumbra serii şi râdea fi-mea de-mi venea s-o lipesc.

 

0 thoughts on “fast and furious – life, baby!

 1. silavaracald

  Haidi bre, ce, cu coşul ăla nu puteai zbura!? Îţi mai încetinea din elan, că altfel depăşeai exosfera şi te pierdeam prin Cosmos.

  Reply
 2. adelinailiescu

  Mai, e o epidemie de nostalgii de tinerete? ca m-a palit si pe mine. Uite, in concediu mi-am propus sa ma duc sa fac bungee-jumping si tiroliana.O sa-mi las testamentul on-line inainte sa plec!

  Reply
  1. mixy Post author

   Trebuie să notez bungee-jumping, dar în tiroliană m-am dat, ă-hăăă!… Ce mişto e ! 😀

   Reply
 3. laura M

  offfff…faci tu ce faci si imi atingi coarda sensibila.da,lasa ca ma duc eu in ro si o sa fac tot ce ai spus tu acolo.ma rog….aproape tot 😀

  Reply
   1. laura M

    da…….la fel ca si inotul,precum toporul la fund :))

    Reply
 4. Roxana

  Aşa realitatea asta nemernică – coş de gunoi de care te-mpiedici când visezi mai bine. Îmi pare rău, eu încă n-am intrat intr-unul, dar asta doar pentru că merg atât de încet că până şi melcul mi-o ia înainte :)) şi coşurile au timp să se ferească :))

  Reply
 5. Javra

  Îţi place adrenalina? Ia spală tu vasele cu apă rece.
  Să vezi atunci adrenalină. Agathei Christie îi veneau
  ideile despre crime în timp ce spăla vase…

  Reply
  1. mixy Post author

   Îmi vin şi mie o grămadă de idei, dar nu referitoare la investigat crime. Spăl vase cu apă rece, că mă plictisesc să aştept caldă. La mamaie spăl cu apă sloi, de puţ.
   Dacă tu consideri că înţepenirea încheieturilor se cheamă adrenalină…

   Reply
 6. Pingback: Supradoctorat in inginerie – propulsia warp | Jurnal de Belgia

 7. Andreea D.

  Inca un an si-l vedem si pe-al șaptelea. Zău că mi-au plăcut toate şi mai că-mi vine să iau maşina din faţa blocului şi să apăs accelerația cum o fac personajele din film.

  Reply
  1. mixy Post author

   Maşina din faţa blocului e ultima pe care aş călca-o, e praf săraca :)))

   Reply
 8. Vienela

  Pe ultimul nu l-am vazut, desi mi-a spus Ionut ca ar fi cazul sa imi fac timp pentru el. Dar nu vreau sa risc… Pe aici inca mai avem ghene d-alea mari si urat mirositoare… :)))

  Reply
 9. Laura

  Adevarul e ca si e sunt o mare fana a seriei iar 6-le l-am vazut de cel putin 5 ori :”>

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.