cel mai joc de timp liber

By | 2014-02-19

Era o vreme când mă topeam de dorul jocului din copilărie, „Frunza”, şi-mi aduc aminte că erau printre voi doritori să ne rupem oasele jucând. Între timp eu am rămas cu dorinţa, că n-am reuşit să joc nimic violent, dar am văzut de curând filmul „42” cu primul jucător de baseball de culoare în Liga de Baseball americană, Jackie Robinson şi am rămas surprinsă cât de mult seamănă frunza cu baseball-ul. Zică-se că de fapt baseball seamănă cu oina, dar mie mi se pare mai mult oină+frunză.

Bref, una peste alta, eu n-aş putea să joc acum nimic fără o doză de voltaren, tramadol, etc. aşadar prefer jocuri mai cuminţi, care nu se lasă cu lupte şi vineţeli în tranşee…

…poate un tabinet, ceva?

😀

10 thoughts on “cel mai joc de timp liber

 1. B

  Boooring… Poker pe snitele de pui sau pe clatite. Sau pe sarmale de post… Oh, as manca niste sarmale umplute cu orez, ciuperci, stafide si morcovi, ceapa calita… varza sa fie acrisoara si umplutura duulce… Si sa fie facute de altcineva.

  Reply
  1. mixy Post author

   Fii atent, că dacă n-avem cărţi trebuie să minţim pe bune 😀

   Reply
 2. blo

  eu am invatat-o pe fiica-mea un joc dragut, se numeste “word master mind”. e un fel de spanzuratoare, dar ai o lista de cuvinte in diverse limbi. deocamdata jucam in engleza.
  cand eram mica jucam Kems, parca asa ii zicea, trombon, tabinet si whist. acum joc pe telefon free cell. n-au decat vreun milion de jocuri, presupun ca anul asta le termin :)))

  Reply
  1. mixy Post author

   N-au farmec astea de pe telefon, dar îţi faci treaba cu ele, mai ales la drum lung.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.