io m-as baga la o tuica rece si cu sare… chimion si/sau zahar ars strica aroma naturala si culoarea… da’ zau ca nu m-as da in laturi de la o tuiculita de para… nici de la o tescovina… da’ as pune pe langa ea o bucatica de branzica veche, pastrata la saramura, si un codru de paine coapta la test… si o ceapa…
Cred ca stiu, dar mi-ar placea (daca te mai tin nervii)… 😉
Mananci calule ovaz? Ne mai intrebi?
Daaaaa.:) Ar fi foarte bine sa ne povestesti, chiar daca ne aducem aminte de vechiul parastas. :)):))
normal. a fost tuica cu piper sau doar cu sare? chimion sau zahar ars?
io m-as baga la o tuica rece si cu sare… chimion si/sau zahar ars strica aroma naturala si culoarea… da’ zau ca nu m-as da in laturi de la o tuiculita de para… nici de la o tescovina… da’ as pune pe langa ea o bucatica de branzica veche, pastrata la saramura, si un codru de paine coapta la test… si o ceapa…