fobia de carduri

By | 2011-11-11

Aveam la un moment dat patru carduri de la patru banci diferite, pentru că una avea comisioane mai mici, alta avea legătura directă cu virament salariu, la alta mai aveam de plată în linia de credit, deci, puse una peste alta, eram un român contemporan cu carduri.

Mi s-a întâmplat de mai multe ori să le încurc pinurile, sau să rămân fără aer în faţa bancomatului că nu mai ştiam care al cui pin este. Drept care m-am bucurat teribil cînd (unele bănci ) au dat liber la schimbarea pinului şi le-am zis acelaşi pin la 3 carduri. Mare şmecherie!
Doar că şmecheria n-a fost întreagă, pentru că se mai întâmpla şi să introduc alt card în bancomatul altei bănci.

Ei, dacă am văzut aşa, le-am redus la unul singur. Nu tu dureri de cap, nu încurcături, simplu şi eficient.
Se vede treaba că nu toţi sunt aşa împrăştiaţi ca mine, pentru că văd portofele pline de carduri. Nu mai zic de alea de fildelitate! … Cu alea e o nebunie întreagă.

Eu am renunţat la alea de farmacii de exemplu, pentru că am păţit-o de 2 ori să dau cardul altei farmacii.
Şi de ruşine, prefer să nu mai beneficiez de nici un mega-discount băgător în seamă.
Dar până azi n-am ştiut că se practică şi la cele RATB. Azi controlorii au găsit o damă cu 5 carduri de RATB. Toate pe numele ei, că a scos buletinul şi aşa era. „Dama” a surâs la consternarea lor spunând candid că ei îi plac cardurile….

Bine-bine, şi care e funcţional?
Păi , pe verificate… Două aveau abonamente expirate, pe altul n-avea nimic, pe vreo două din ele nu-i ajungeau mărunţii de-o călătorie….
Deci, a plătit amenda cu un surâs acrit.
Dar avea 5 carduri….

Leave a Reply

Your email address will not be published.